2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سه قلو دارم . بیست ماهشونه
خدایا ازتو معجزه ای میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند…ناامید نیستم فقط دلتنگم خدایا
ای یو ای کردم سه قلو شد
خدایا ازتو معجزه ای میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند…ناامید نیستم فقط دلتنگم خدایا
قابل توجه مامانهای محترم" شیر آپتامیل خارجی 1.2.3.4.(ساخت هلند) ،آپتامیل اچ آ جت بچه های حساس به پروتئین گاوی، شیر نان ، سیمیلاک و هومانا و... با بهترین کیفیت ، تهیه شده از داروخانه های کشور کویت و امارات با تضمین قیمت و کیفیت و با وزن 900 گرم عرضه می گردد تلفن و تلگ رام جهت اخذ سفارش و مشاوره:09190212993
فروش انواع شیر و سرلاکهای خارجی ، تهیه شده از داروخانه های کشورهای عربی کانال نی نی فود در تلگ رام و اینستا : ninifod@

سلام منم سه قلو پسر دارم مرداد چهار سالشان میشه. خریدی کم آورده بودم عصبی و تحریک پذیر شدم ولی چند ماهیه رفتم پیش روانپزشک ارام بخش داده خییلی ارومم کرده کاش زودتر رفته بودم . راستی یه دختر ششو نیم ساله هم دارم

2810