2777
2789

هیچکدوم 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه دهه هشتادیم😐کجامون پرتوقعه اخه

نسل# _سوخته

کسی از رفتن ما ترسی نداره ما حتی رفیق صمیمیمون هم رفیق صمیمی داره:)  .کاش انقدر علم پیشرفت کنه تا ژن وفاداری سگ رو به آدم‌ها پیوند بزنیم ..✌🙂...

هیچکدوم

باحال 

آگاه 

باهوش

خوش پوش

😁کلی رفتار خوب داریم ما 😎پرچممون بالاست

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉

دهه هشتادیا منظورم بیشتر۸۲ ب بالاس اکثریتشون خیلی زووووود ب بلوغ جنسی رسیدن و خیلی زود دوس پسرو تبدیل ب شوهرکردن و بکی از افتخاراتشون اینه و واقعا بقول اون کاربر ازدوجی هستن همه چیو توشوهر رل میبینند اکثریتشون ن همشون 🤗گستاخن؛و نسبت ب سنشون خیلی فاز دپ برمیدارن؛نسبت ب دهه های قبل جوگیرترن توهرچیزی؛ومیخان هرچیزیو تجربه کنند

ولی خوبیاشون باهوشن؛مهربونند؛احساسی تا حدودی؛با معرفت؛رفیق باز؛جسور تا حدودی؛خوش تیپ؛ب خودشون میرسن هرلحاظ🤗