2777
2789
عنوان

6 یا 7 سالگی مدرسه رفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2681 بازدید | 71 پست
نظرخودت چیه راجب سنی که مدرسه رفتی؟

والا من خیلی راضیم چون پسر دوست بابام 6 سالگی رفته بود خیلی زده شده بود و بازیگوش بود منو مامانم 7 سالگی فرستاد 

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ۲۰ شهریورم ، ۶ سالگی رفتم ! خیلی هم راضیم ! یعنی چی بچه رو یه سال از زندگی عقب بندازی ! بالا ...

اخه 6 سالگی ظلمه 

مثلا تو اون یه سال میخوادچیکارکنه،الان خودم چه گلی ب سر خانوادم زدم 6 سالگی رفتم  

کنکور و تیزهوشانم ک اونموقع نیست

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...
والا من پیش دبستانی نرفتم ولی سال اول اصلا اجتماعی نبودم همه بچه ها رفته بودن روسرو کول معلم بودن، ا ...

الان راضی ای ک نرفتی؟

هیچ فرقی نمیکنه من خودم معلم کلاس اولم هیچ فرقی از نظر نیمه اولی یا دومی بین بچه ها نیست مگر در مو ...

اونها هم خنگ نبودن ،اتفاقا شاگردهای خوبی بودن ولی به وضوح توانایی بچه ایی که متولد دی هست با بچه متولد مرداد. سال بعد فرق می‌کنه ،خواهر ایشون که متولد ۳۱ شهریور هست ، چرا بچه رو اذیت کنن ،شناسنامه خود من رو زود گرفتن یکسال زودتر رفتم مدرسه چی شد ، فقط زودتر وارد محیط درس و کار شدم و خسته شدم 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
من پسر ۶ شهریور بدنیا اومده از حالا میگم یک سال دیرتر میفرستم ،چون امسال دوست های دخترم رو دیدم که ن ...

نظرمنم همینه

نظرمنم همینه

خواهرت خیلی کوچیکه ،خدایی اذیتش نکنید ،اگر یک مهر بدنیا اومده بود کوچیک بود؟ با اختلاف یه روز بزرگه ؟ظلم نکنید در حقش 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
والا داداش من پیشش هم مثل مدرسه بود ، فقط یونیفرمشون عروسکی تر ، کتاباشون رنگی تر ! وگرنه همونم سخت ...

تااونموقع که کنکوری نیست 

من یه سال پشت کنکور موندم الان فرقی ندارم با نیمه دومیای همون سالم

مهم هم نیس برام

ولی 7 سالگی میرفتم حس میکنم بهتربود من خودم بچه بودم از دیوارصاف میرفتم بالا بعد یقمو گرفتن بردن مدرسه   

والا من خیلی راضیم چون پسر دوست بابام 6 سالگی رفته بود خیلی زده شده بود و بازیگوش بود منو مامانم 7 س ...

منم همین نظرمه

خواهرت خیلی کوچیکه ،خدایی اذیتش نکنید ،اگر یک مهر بدنیا اومده بود کوچیک بود؟ با اختلاف یه روز بزرگه ...

بخدا انقد حرص میخورم که مامانم افتاده دنبال ثبت نامش

اخه فقط واسه یه روز؟؟؟؟؟؟ولی کو گوش شنوا

اونها هم خنگ نبودن ،اتفاقا شاگردهای خوبی بودن ولی به وضوح توانایی بچه ایی که متولد دی هست با بچه متو ...

واقعا واسه یه روز ظلمه 

منم 6 سالگی رفتم مدرسه

حالا چه فرقی میکرد 7 سالگی میرفتم؟هیچی

بخدا انقد حرص میخورم که مامانم افتاده دنبال ثبت نامش اخه فقط واسه یه روز؟؟؟؟؟؟ولی کو گوش شنوا

بابا اون کوچیکه الان هیکل به کنار کلا طرز فکر و مغزشم با اونا نمیخونه اونا یه سال بزرگتر گاها دو سال

2810