2777
2789
عنوان

6 یا 7 سالگی مدرسه رفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2681 بازدید | 71 پست
6 ماه فاصله زیاده  حالا توزندگیش میخواد چیکارکنه تیزهوشان و کنکورم که تا 12 سال دیگه نیست قطعا

روال کار همینه دیگه! بچه هارو بر اساس ماه جدا نمیکنن که زمان مدرسه رفتنشون رو! نیمه دوم بودن فرق داره 

بره پیش که چی بشه، ۵،۶میلیون میگیرن آخرشم چیز خاصی نشونشون نمیدن

اخه همبازی خیلی دوست داره میگم بره پیش بازی کنه بچگی کنه من خودم خاطره های قشنگی دارم از پیش

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگر بچه نیمه اولی داشته باشم حتی اگر خیلی هم خوب و عالی باشه از همه نظر، حتما یک سال دیرتر میفرست ...

ایول

منم نظرم همینه

خوب اون شاید دوست نداشته باشع بعدا بزرگ که بشه حس بدی پیدا میکنه که از همه همکلاسیاش بزرگتره

مگه چن سال میخواد بزرگتر باشه چندماهه فقط 

من اگر بچه نیمه اولی داشته باشم حتی اگر خیلی هم خوب و عالی باشه از همه نظر، حتما یک سال دیرتر میفرست ...

من پسر ۶ شهریور بدنیا اومده از حالا میگم یک سال دیرتر میفرستم ،چون امسال دوست های دخترم رو دیدم که نیمه دومی ها مثل دختر من به وضوح آماده تر بودن حتی نوع صحبت کردنشون قشنگ نشون میداد 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
بچه که زود می ره مدرسه خیلی اذیت می شه درسا هم کمتر از بقیه می فهمه این تشخیص شماست که باهوشه هنوز ا ...

دقیقا بسیار مزخرفه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اره اگه بخواد میتونه 7 سالگی بفرسته

چه خوب ندونستم 

یعنی دختر من متولد ۳۰ فروردین. باید ۶ سالگی بره  . میتونم ۷سالگی بفرستمش ؟

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
والا من کلا چون با اموزش پرورش مشکل دارم هر چی دیرتر وارد این سیستم مزخرف بشه بهتر من خودم البته به ...

حاا دیگه دراین حد نه  

اخه همبازی خیلی دوست داره میگم بره پیش بازی کنه بچگی کنه من خودم خاطره های قشنگی دارم از پیش

والا داداش من پیشش هم مثل مدرسه بود ، فقط یونیفرمشون عروسکی تر ، کتاباشون رنگی تر ! وگرنه همونم سخت می گیرن ! (داداشم متولد ۳ شهریوره) 

من که راضی هستم از این که خودم و داداشم ۶ سالگی رفتیم ! 

خواهرم متولد اسفنده ، تو ۲۴ سالگی داره ارشد می خونه می گه دیره ! 

🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :) 
مگه چن سال میخواد بزرگتر باشه چندماهه فقط 

یکم بزرگ تر بشه دیگه کسی ماه تولد رو نمیگه ، هیچ اذیتی هم نمیشه 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
من پسر ۶ شهریور بدنیا اومده از حالا میگم یک سال دیرتر میفرستم ،چون امسال دوست های دخترم رو دیدم که ن ...

هیچ فرقی نمیکنه

من خودم معلم کلاس اولم

هیچ فرقی از نظر نیمه اولی یا دومی بین بچه ها نیست مگر در موارد خاص

که مثلا یکی ۳۱ شهریور باشه یکی دو مهر سال قبل  اینا باهم تفاوت دارن

حاا دیگه دراین حد نه    

من بچه خودم گفتم گلم اگه میشد اصلا واردش نمیکردم واقعا میگم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بچه که زود می ره مدرسه خیلی اذیت می شه درسا هم کمتر از بقیه می فهمه این تشخیص شماست که باهوشه هنوز ا ...

منم همینو میگم بخدا

یه سال دیربره تازه عاقلترم هس

2810