2777
2789
عنوان

6 یا 7 سالگی مدرسه رفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2681 بازدید | 71 پست

من اگر بچه نیمه اولی داشته باشم حتی اگر خیلی هم خوب و عالی باشه از همه نظر، حتما یک سال دیرتر میفرستم مدرسه 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بره بهتره یه سال از زندگیش عقب نمیمونه.حالا شهریور با فروردین فرق خاصی نداره بچه ها دریه حدن

6 ماه فاصله زیاده 

حالا توزندگیش میخواد چیکارکنه تیزهوشان و کنکورم که تا 12 سال دیگه نیست قطعا

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

والا من کلا چون با اموزش پرورش مشکل دارم هر چی دیرتر وارد این سیستم مزخرف بشه بهتر من خودم البته به خاطر شرایط فرزندم کلا دیرتر بردمش ولی ایکاش میشد کلا نره 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه که زود می ره مدرسه خیلی اذیت می شه درسا هم کمتر از بقیه می فهمه این تشخیص شماست که باهوشه هنوز انقدری بزرگ نشده ذهنش زود خسته می شه من خودم زود رفتم مدرسه سال اول همه نمراتم بیست بود و سال بعدش هم ممتاز شدم منتهی درس ها سبک باقی نمی مونن ی جاهایی ادم کم میاره چون کوچیکتر از بقیه ست...به موقع بفرستینش مدرسه...با این سیستم اموزشی کلا مدرسه هم نره بچه بیشتر چیزای اموزنده یاد می گیره از خانوادش تا مدرسه و کتابای بیخود دستکاری شده..والا آبروریزی و اُفت داره واقعا بی کیفیت ترین سیستم اموزشی رو داریم

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
اتفاقا خیلی فرقه بین بچه متولد مهر و آبان تا شهریور و مرداد سال قبلش خیلی خیلی فرقه

من چیزی راجب مهر و ابان نگفتم! راجب بچه های فروردین تا شهریور همون سال گفتم فرقی ندارن چون واقعا فرقی ندارن همشون همزمان میرن مدرسه! نمیشه که بچه های فروردین امسال برن بچه های شهریور سال بعد!

من بودم نمی‌فرستادم ، سال بعد می‌فرستادم که بزرگ تر شده باشه ،

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

من خودم ۲۰ شهریورم ، ۶ سالگی رفتم ! خیلی هم راضیم ! یعنی چی بچه رو یه سال از زندگی عقب بندازی ! بالاخره که باید بره ! اگه خنگ‌بود و چیزی حالش نمیشد می گفتم نره ولی همین الانشم با ۷ ساله ها فرقی نداره ! 

تازه من تمام برنامه ریزیم واسه اینه که بچه ام شهریور به دنیا بیاد ، مهر به دنیا بیاد و راهش ندن حرص می خورم یه سال عقب بمونه 

🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :) 
هرکسی خودش باید تصمیم بگیره ولی من کلا بچه ام متولد شهریور بود هرکاری میکردم تا دیرتر بره

واقعا دیرتر بهتره

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

والا من پیش دبستانی نرفتم ولی سال اول اصلا اجتماعی نبودم همه بچه ها رفته بودن روسرو کول معلم بودن، از سال دوم به بعد هم درسم بهتر شد هم وضع اجتماعیم ودیگه کلا شاگرد اول شدم الان هم یازدهم انسانی هستم دیگه درس خوندن یادم رفته منتظرم سال بعد مدارس باز بشه کنکور وکالت میدم و... 

2810