2777
2789
عنوان

6 یا 7 سالگی مدرسه رفتن؟

2681 بازدید | 71 پست

من خواهرم 31 شهریور 6 ساله میشه

و بخاطر کرونا پیش دبستانی نرف

فقط قبل از کرونا دوماه رفت مهد

خوندن حروف الفبا و اغلب کلمه هارو بلده(هوشش عالیه خودش با گوشی و اینا یادگرفته)

اما بشدت بازیگوش و حواس پرته،و تنهاست بخاطر کروناهم که جایی نمیریم توخونه کلا تنهاست ارزوش اینه با بچه های همسن و سالش باشه و خوش بگذرونه

من به مامانم میگم بذاره امسال بره پیش دبستانی با بقیه دوست بشه چیزای زیاد یادبگیره خوشی کنه،بعد 7 سالگی بره مدرسه هم عاقلتره هم ارومتره هم بخاطر یه روز فقط باید ی سال زود بره؟؟؟؟؟که چی اخه بچه 6 سالگی بره؟7 سالگی بره قبلش بازی و بچگی کنه

من خانوادم خیلی تحصی براشون مهمه و بچه که بره مدرسه میذارنش تحت فشار

ولی مامانم میگه باهوشه پس امسال باید بره

نظر شما چیه ؟بخاطر یه روز باید یه سال زودتربره مدرسه؟؟؟

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

توانشو داره جسش خوبه بره

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این همه بچه نیمه دومی ان.یسال دیرتر میرن.چیزی نمیشه‌

منم همینو میگم 

من خودم نیمه اولی ام و واقعا دوس ندارم اینک 6 سالم بود و رفتم مدرسه

مگه دلبخواهیه؟

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
سن مدرسه رسید باید بره دیگه واسه چی بمونه  خودت دوست داری یه سال از زندگیت عقب بمونی؟

من خودم دوس داشتم 7 سالگی برم  

به نظر من سال دیگه بره بهتره مسلط تر میشه و این احساس تسلط رو همه عمر داره با خودش

خدا از زبونت بشنوه  منم همینو میگم

2810