2777
2789
عنوان

داستان من، کسی که گرگ شد ولی خودش را شکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 43 پست
ممنونم  لطف دارید🙏 من کمی سختگیر هستم و اصلا حساسیتمم بخاطر همین سختگیر بودنمه  با خود ...

چه گِله ای از خودت داری آقا مهدیار؟ 

فکرمیکنی چقدر از قضاوت هایی که در موردت شده درسته. واقعا ایراد خاص و لاینحلی داری؟

خیلی ممنونم  امیدوارم صاحب یه فرزند پسر بشید که همیشه دلش شاده و لبش خندون

ممنونم. دختر یا پسر فرقی برام نداره واقعا هرچه مصلحت خدا هست. ولی اگه پسر خواست این نام رو دوست دارم.

ممنون از دعایی که کردید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه گِله ای از خودت داری آقا مهدیار؟  فکرمیکنی چقدر از قضاوت هایی که در موردت شده درسته. واقعا ...

نه من فقط مثل بقیه نبودم تنها گناهم اینه 

تنها گناهم اینه که اونا فحش میدادن من نه 

اونا بقیه رو اذیت میکردن من نه

اونا دو رو بودن من ساده البته بهتره بگم احمق 

اونا سیاست مدار و من صادق 

و.... 

البته منم به خیلی ها بدی کردم ولی بعد از اینکه بدی دیدم 

من 20 میشدم با معلم پارتی بازی کرده بودم، وقتی هم کم میشدم همه شروع میکردن ها چی شد

نه عقب میتونستم برم نه جلو 

یه روز نبود که بدون مسخره شدن تموم شه 

آنقدر که وقتی می خواستن از کسی مثال بزنن که با تمام این مسخره شدن ها رو تحمل کرده اسم منو میوردن

نه من فقط مثل بقیه نبودم تنها گناهم اینه  تنها گناهم اینه که اونا فحش میدادن من نه  اونا ...

این ویژگی هایی که گفتی در مورد خودت ویژگی های یه آدم خوبه نه آدم پر از ایراد.

ایراد از زمانه ایه که بد شده و بدها رو بیشتر میپسنده

ولی معیار درست من و شما و بقیه رضایت اون بالاسریمونه و خودمون در واقع وجدان خودمون.دیگه اگه کسی نپسندید و بد تعبیر کرد کارهای مارو مهم نیست چون نمیشه همه رو راضی نگه داشت گفتم حتی امامای ماهم نتونستن حتی خدا هم با این بزرگی و بی نقصیش اینهمه مخالف و ناسپاس داره.

اما همین الانشم میشه جوری با همین آدمای بد روزگار رفتار کرد که نه تنها دلی نشکنه و کسی آسیبی از ما نبینه بلکه خودمون هم اگه آسیبی هست کمترین آسیب رو ببینیم یا اصلا نبینیم.

ما ، باید یادبگیریم به خودمون،به اطرافیان و به قوانین الهی احترام بذاریم تا به خودمون برگرده

مطمئن باش اگه کسی دلت رو شکوند خود خدا برات جبران میکنه.

ایمانت رو به خدا قوی تر کن

اعتمادت رو به خودت بیشتر کن

نگرانیت رو نسبت به آدما کمتر کن

( ضربه رو بذار خدا به دشمنات بزنه. اگه لازم باشه تو بهترین زمانش اون ضربه رو میزنه تو فقط راه درست رو پیدا کن و راه خودتو برو)

این ویژگی هایی که گفتی در مورد خودت ویژگی های یه آدم خوبه نه آدم پر از ایراد. ایراد از زمانه ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون 

ممنونم که وقتتون رو در اختیار بنده قرار دادید

من 20 میشدم با معلم پارتی بازی کرده بودم، وقتی هم کم میشدم همه شروع میکردن ها چی شد نه عقب میتونستم ...

اینا مسخره شدن نیست ولی

اینارو جدی نگیر. وقتی میخوان بهت برسن ولی نمیتونن تنها تلاششون اینه که تورو کوچیک کنن که اندازه شون بشی ولی تو نباید خودتو تو بازی اینجور افراد بندازی.این آدما زیادن تو زندگیت بعدا توی کارت توی مسیر ازدواجت و خیلی جاهای دیگه بازم اینا میان سراغت حتی عجیب تر از اینا .

ولی تو باید بدونی رفتار درست در مقابل اینا چیه. باهاشون نجنگ چون انرژیتو میگیرن این آدما سمی ان فقط باهاشون قاطی نشو.

انقدر به سمت پیشرفت و بهتر شدن قدم بردار که خودشون انقدر کوچیک بشن که از زندگیت محو بشن.

ولی بدون تو اگه بهترین آدم دنیا هم که باشی دشمنات کمتر نمیشن اتفاقا بیشتر میشن چون خوی ما آدما رقابت طلبیه و اگه بین ماهاکسایی از نسل قابیل باشن هم که حتما هستن بدون واکنششون در مقابل یه آدم بهتر از خودشون به جای اینکه تلاش برای بهتر شدن باشه تلاش برای حذف اون آدم بهتره چه به صورت فیزیکی و یا به صورت فکری و روانی.

ولی تویی که انتخاب میکنی از نسل هابیل باشی یا قابیل.

تو برنده باش آقا مهدیار 

(سن الان شما یه سن پر از عواطف و هیجان و افکار مغشوشه که به دنبال هویت یابی و تثبیت هویته. سعی کن بهترین خودت رو الان پیدا کنی و بسازی)

فقط تو رو خدا حواستون به بچه ها تون باشه که دله کسیو نشکونن😔 به فرزندانتون تا بچه هستن فرصت عرو ...

😕😕😕😕😕😕😕😕تا اینحد  دلت شکسته،،

بیخیال به گذشتت فک نکن،داغونت میکنه بیشتر،،اینده تو بساز اونایی که بد کردن بهت دلت شکستن این اینده خوب و درخشانت ببینن،گذشته گذشته 

تنهایی رو یاد بگیر قبل از اینکه یادت بدن😉