2777
2789

یه پسر ۱۷ سالم و حس خیلی بدی دارم نسبت به آدما
پدر و مادرم همیشه بهم لطف داشتن و همیشه هوامو داشتن، آدم پایبندی هم هستم به نماز و انسانیت و شعور و… ولی حالم از آدما بهم می خوره دلم می خواد پاره پاره شون کنم چون اونا قلب منو پاره کردن
از وقتی بچه بودم و یادم میاد با بقیه از نظر ظاهری و… مقایسه میشدم، چرا رنگ پوستت اینجوریه، چرا بینیت اینجوریه، چرا موهات اینجوریه، چرا غذا خوردنت اینجوریه، چرا خنده هات اینجوریه

بزرگ تر که شدم بازم ادامه داشت (تا همین پارسال) چرا افکارت اینجوریه، چرا حرف زدنت اینجوریه، چرا فلان کار رو میکنی، تو اصلا مگه میفهمی (انگار من آدم نیستم)، آنقدر عذابم دادن (همکلاسی، دایی، عمو، عمه، دختر دایی، پسر دایی، دوست، غریبه، آدم های توی خیابون حتی و… که دیگه حالم از همه بهم می خوره
و با کسی مهربون نبستم مگر اینکه به سودم باشه، یعنی خود خواه شدم، خیلی زیاد در حدی که بقیه رو سپر خودم میکنم (آنقدر عذاب دیدم که توی ۶ سالگی یه بار می خواستم متاسفانه خودکشی کنم)

یادمه پیش دبستانی هم که بود یه خانم عکاس اومده بود ازمون عکس بگیره و بعد هرچی ازم عکس می‌گرفت خوب نمیشد آخرش با لحن تعنه آمیز و انگار که داره بخاطر ظاهرم مسخرم میکنه گفت بهتر از این نمیشه برو
حتی یادمه اون موقع ها که کلاس پنجم بودم از اونجایی که صبحانه نمی خوردم و طبیعتا دهانم بوی مطبوعی نمیداد بهم میگفتن معتاد، تازه قسمم می خوردن که من معتادم
حالا دیگه این که همه گرگن و نامرد توی ناخودآگاهم رفته و خیلی سخته پاک کردنش، تا همین الانشم که تلافی نمیکنم بخاطر اینه که از خدا میترسم وگرنه کارایی که با من کردنو سرشون میووردم

چجوری دلمو با همه صاف کنم و برای آدم ها ارزش قائل شم
بخدا خیلی اذیتم کردن، بخشیدمشون ولی هیچ وقت فراموش نمیکنم که چجوری مهربونی هامو با نامهربونی جواب دادن و دلمو شکستن

درکل هم فقط خودمو با موزیک خالی میکنم مخصوصا موزیک هایی که خوی وحشیانه رو به آدم منتقل میکنن که خودمو یکم خالی کنم(درون گرام و کسی هم ندارم که باهاش دردودل کنم) خیلی هم تنهام و احساس میکنم روز به روز هم دارم از خدا دور تر میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا خدا ازت ترسیدم اسی

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

اخی خدا کمکت کنه انشالله 

جان مادرجانِ جانِ مادردلبندم,نمیدانی درون سینه ام چه آتشی برپاست,به کدامین حکم من درون آتشی سوزنده افتادم.حال من با دیدن دانه های اشکت که روی گونه های سرخت می لغزد به جنون میرسد.نکند گریه کنی زندگیه من.الان 7سال هست که دیدن روی ماهت ارزوی شبانه روزم شده میدانم دور از من حال تو پریشان است و بدان حال من هم خراب .....انگار از درون سینه ام جگرم را، تکه وجودم را برده اند ..بیا جان مادر بگذار دل سیر در آغوش بگیرمت بدون هیچ ترسی از اینکه مبادا به من پشت کنی ومرا نخواهی ومن  بترسم از گذشته ام جانکم ، عمر مادر همیشه بخند غمگین نباش .اروزیم همیشه خندیدن توست.کاش بگذرد این روزهای تلخ ، زودتر برسد روزی که تا ابد بدون کوچکترین غمی کنارم روچشمانم باشی نازنین پسرکم دلتنگی تاب وتوانم رابریده وراهی ندارم جز انتظار .کاش زنده بمانم وخوشبختیت را ببینم ونگاه پر از شوقت را تماشاگر باشم ...کاش🙏😢

خب پسرم شما نمیخوایی با ی مشاور درد دل کنی ؟بهتره .چون معمولا اینجا هرکس ی عقیده ی متفاوتی داره.ولی راستش واقعا از حرفایی که گفتی دلم گرفت.چقدر آدم چندش زیاده.اهمیت نده و سعی کن توکارهات موفق باشی که همه حسرت موقعیتت رو بخورن.موفق باشی 

کاملا حق داری ولی فکر کنم روانشناس بهتر میتونه کمکت کنه.تحقیر روح آدم رو میشکنه    

من اصلا با پدر و مادرم رفیق نیستم، درونگرام خیلی برای همین اونا فکر میکنن من خیلی اوکیم که نیستم

به قول کنفوسیوس زندگی از 3 چیز تشکیل شده، اشکی که بالاخره پاک می شود، لبخندی که بالاخره محو می‌شود و خاطره آن اشک و لبخند که تا آخر عمر باقی می ماند

وقتی به یه خرده محبت نیاز داشتم کسی محل نداد و تنها کسی هم که بهم محل گذاشت ازم سو استفاده کرد

ببین الان یه آدم عاقل و بالق شدی

درسته؟؟

تو عقل داری پس با اون تصمیم بگیر که درست و غلط چیه

همه چیو ننداز تقصیر رفتار پدر مادر یا اطرافیان

هممممممه رو بزار کنار

تو عقل داری با اون تصمیم بگیر تمام.

خب پسرم شما نمیخوایی با ی مشاور درد دل کنی ؟بهتره .چون معمولا اینجا هرکس ی عقیده ی متفاوتی داره.ولی ...

دقیقا،،ادم خودش باید به حرف مردم بی تاثیر،باشه،به خودش اینده ش فک کنه

تنهایی رو یاد بگیر قبل از اینکه یادت بدن😉