هر بچه ای یه جوره دیگه برادرزاده من ۲ سال نیمه بود که تازه شروع کرد به حرف زدن همه قبلش میگفتن دیگه نمیتونه حرف بزنه الان مغزمونو میخوره دختر خود من دیر شروع به ۴ دست و پا رفتن کرد چند روز نگذشته پاشد راه رفت همه میگفتن چرا ۴ دست و پا نمیره مشکل داره و اینا
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای حرف زدنش نگران نیستم نان مامان بابا آب بلده ولی تاحالا شیشه شیرشو خودش نگرفته راهم نرفت ...
استرسو همه مامانا در هر زمان دارن ولی خودتو نگران نکن انشاالله چیزی نیست به نظرم زمانش برسه خودش راه میره تازه میگی از مبل میچسبه میره یعنی داره تلاش میکنه پس یه مدت دیگه قطعا راه میره
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
برای حرف زدنش نگران نیستم نان مامان بابا آب بلده ولی تاحالا شیشه شیرشو خودش نگرفته راهم نرفت ...
بچه دوستم دقیقا تا ۱۹ ماهگی راه نمیرفت،الان میدوئه هیچ مشکلی هم نداره،بابا بچه من که یکسالگی راه میرفت ،تا دو سالگی شیشه دستش میگرفت از دستش میوفتاد،بچه ت هیچ مشکلی نداره
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن