2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط شیشه شیرو میترسم نتی بخرم میترسم اصلشو ندن  راستی برا لباس اینجا سربزن niniandmami ...

از نمایندگی بخر

اونت یا بی بی سیل اصل

اگر ایرانی هم میخواهی از دیجی کالا وی یا بی بی لند

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
با 20 تومن ب نظرم بشه جور کرد اونی ک گفت 75 تومن خب ایشون وسایل برند و خیلی زیادی خریده

من تخت نمیخوام، فقط کمد و گهواره 

رخت خوابش هم مامانم خودش درست میکنه

چند تیکه لباس و چند تیکه اسباب بازی و لوازم بهداشتی 

میشه با 15 تومن جمعش کرد؟! 

نه زیاد نخریدم نوشتم که مصرفیا ولی برند البته الان همشون دو برابر شدن دیدم

خب طبیعیه همه چی گرون شده. برند هم بخری کالسکه و کریر و اینا فوق دو الی سه سال استفاده میشن ب نظر من زیاد ایده ی خوبی نیست

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
من تخت نمیخوام، فقط کمد و گهواره  رخت خوابش هم مامانم خودش درست میکنه چند تیکه لباس و چند تیک ...

بله 

اما گهواره نخر زود کوچیک میشه

من تخت بغل مادر چوبی مدل گهواره ایی گرفتم

تا ۶ماهگی جا شد

دیگه بهدش تو تختش

کمد عالیه

ویترینم نخر 

منم نخریدم راضیم

خب طبیعیه همه چی گرون شده. برند هم بخری کالسکه و کریر و اینا فوق دو الی سه سال استفاده میشن ب نظر من ...

دیکه هر کس طبق بودجش خرج میکنه عزیزم

من میما دوست داشتم ولی نتونستم بخرم

من تخت نمیخوام، فقط کمد و گهواره  رخت خوابش هم مامانم خودش درست میکنه چند تیکه لباس و چند تیک ...

آره بابا نگران نباش. من خودم هنوز هیچی نخریدم با ی حساب سرانگشتی دیدم 20 تومن کافیه اونم اگه تخت و کمد بخری اگه اونا نباشه ک 10 تومنم میرسونه

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
نه اونت اصل میخوام نمایندگیشو از کجا پیدا کنم ؟

اونت ایران

اونت استور

هر دو نمایندگی اصلی

ولی از اون بهتر بی بی سیل

من ۷تا شیشه اونت خریدم

اما بی بی سیل گرونتره دریته ولی زمین تا اسمون فرقش بچم گلا نفخش از بین رفت