2777
2789
عنوان

برنامه ریزی برای آموزش.... هم آموزی

| مشاهده متن کامل بحث + 4456 بازدید | 74 پست
خانم میشاد
به دستم رسید اما باید به صورت فایل وورد بفرستید. خوب بود تصحیح میکنم میذاریم برای نقد اما متاسفانه اکثریت دوستان چیزی نفرستادند. شاید گرو را تعدیل کنیم
Dont Trust Anybody (DTA )
خانم میشاد
به دستم رسید اما باید به صورت فایل وورد بفرستید. خوب بود تصحیح میکنم میذاریم برای نقد اما متاسفانه اکثریت دوستان چیزی نفرستادند. شاید گرو را تعدیل کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم میشاد
آقای براهینی من دیر رسیدم ولی دوست دارم باشم تو گروه ..زبانم بد نیست ولی متاسفانه چندین ساله که از زبان دور افتادم ...میشه من رو هم تو گروه قرار بدید ....نمیدونم میتونم با این روش لغات فراموش ده رو دوباره برگردونم یا نه؟>....ولیبه امتحانش میارزه .....منتظر ایمیلتون هستم
به علت فعالیت بیش از حد منظم و روبراه اعضا گروه تعطیل شد البته تعطیل که نه اعضا تعطیل شدند.
من 3 سری تمرین دادم کسی جواب نداد جز 2 نفر اونم یکیش ناقص. از 7 نفر یه نفر....
آقای براهینی سلام عید شما مبارک پارسال معلم امسال....
من خیلی به شما پیغام دادم..حتی علت تعطیلی هم ازتون پرسیدم ولی جوابی از شما دریافت نکردم من خودم جز کسانی بودم که تکلیفها رو حل کردم..فقط یکبار تکلیف برای من فرستادید...من خیلی مشتاق بودم که گروه رو ادامه بدید بقیه دوستان که باهاشون تماس داشتم هم میگفتن ما نمیدونیم چرا گروه تعطیل شده
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
واللا الان در حال شاااخ در اوردن هستم من میخواهید ادرس ایمیلمو بدم ببینید کی برا من تمرین فرستاده. جالبه من به همه ایمیل دادم که پس چی شد. من دو سری هم تمرین دادم نه یک سری. و فقط خانم سلطانی جوابمو داد.
شاید شما همون باشید که یکی از 2 تا رو فرستادید اما واقعا گروه فقط جوگیر بودند.
اگه بازم میخواهید بپیوندید فقط بهم پی ام بدید ما دوباره این هفته شروع داریم
آقای براهینی سلام
من الان یک دانش آموز عصبانی هستم چون معللم به من تکلیف دوم رو نداده ...ببینید چه دانش اموز زرنگی هستم..والله دوره زمونه عوض شده شاگرد دنبال معلمه..
من فقط یک سری تکلیف فرستادم چون یک سری تمرین برای من ارسال کردید..اینجا یک چیزی نامفهمومه..من ایمیل دوستان رو دارم الان هم میخوام بهشون میل بزنم که بیایید معلم میخواد کلاس رو شروع کنه...
من هستم
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
2810