2777
2789
عنوان

برنامه ریزی برای آموزش.... هم آموزی

| مشاهده متن کامل بحث + 4456 بازدید | 74 پست
سلام اقای براهینی خیلی پیشنهادتون جالب بود. من خیلی مشتاقم که زبانمو تقویت کنم . ولی ترجیح میدم روشی باشه که اصلا نیازی به خوندن و حفظ کردن گرامر نداشته باشه.راستش من شنیدم که جدیدا زیاد روی گرامر تاکید نمیشه و بیشتر روی بخش شنیداری و گفتاری تاکید دارن و البته حفظ کردن عبارات و نه کلمه به این ترتیب ما بدون این که متوجه بشیم ویا دستورات گرامری رو دقیقا بدونیم در اثر تکرار و تمرین درست صحبت میکنیم چون قالب های صحیح توی ذهنمون ملکه میشن درست مثل بچه هایی که فقط با شنیدن، زبان مادریشون رو یادمیگیرن بدون این که قواعد دستوری رو بلد باشن. به نظر من این روش خیلی شیرین تره تا حفظ کردن قواعد دستوری البته یک سی دی هم بود توی نت من قبلا تبلیغشو دیده بودم که مبتنی بر همین روش هست به نام effortles english حالاممنون میشم بفرمایید شما چه برنامه ای رومیخواید اجرا کنید اگه یه مقداربیشتر راجع به جزییات توضیح بدید اونوقت بهتر میتونم ببینم میتونم تو این طرحتون همکاری کنم یانه. ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آقای براهینی محترم
من واقعا نیاز به یادگیری دارم، البته برای خودم،نه برای مهاجرت یا ... چون در زبان تخصصی تقریبا مشکلی ندارم .احساس میکنم خیلی از قبلم ضعیف تر شدم و این اصلا حس خوبی برام نیست. و لی منم مثل یکی از دوستان معتقدم که گرامر رو باید در ضمن مکالمه یادگرفت! یعنی روش فعلی اینه و نه اینکه رویش متمرکز بشیم. منم این دی وی دی EFFORTLESS را دارم و فکر میکنم (البته مطمئن نیستم چون با برنامه کار نکردم) که بهتر و زودتر جواب میده .
درد هر صورت نمیدونم همگی باید تو یه ساعات معینی OFF باشیم یا نه.
خانم مانی قطعا باید گرامر را توی مکالمه یاد گرفت و اصطلاحا " گرامرِ موقعیتی" را باید یاد گرفت. چون هماهنگی برای در نظر گرفتن ساعت مشترک اصلا با معنای یادگیری مجازی و هم آموزی منافات داره لذا اصلا نیازی نیست که همزمان همیشه روی یک روال آنلاین بشیم. حالا اگه تعداد گروه معلوم بشه برنامه رو به اشتراک میذاریم بعد بازهم از صاحب نظرا کمک میگیریم و در نهایت اجراش میکنیم.
در ضمن شما که برای مهاجرت میخواهی حتما نیاز به مدرک داری لذا در امتحان رایتینگ آیلتس و تافل به کار بردن "گرامر پیچیده" نمره داره و اون قسمت از گرامرها هیچ وقت در مکالمات روزمره و آکادمیک به کار نمیره که اونم جدا گونه موقع مطالعه و تمرین رایتینگ بهش میپردازیم.
برای مکالمه هم سایت هست هم نرم افزار هست هم به صورت فایل صوتی ضبط میکنیم و برای دیگری میفرستیم تا چک بشه. ( صرفا هم تمرکز میذاریم روی روان حرف زدن و بعدش با تمرین درست حرف زدن)
Dont Trust Anybody (DTA )
ok آقای براهینی
البته من عرض کردم که برای مهاجرت نمیخوام که یاد بگیرم . درهر صورت منم هستم ولی چون هم شاغلم و هم کلاس میرم میتونم بعد از ظهر ها از 3 تا 6 باشم.
کی و چطور باید مطلع بشیم از شروع برنامه ؟ البته من این تاپیک را save کردم و هر روز سر میزنم تا خبر بگیرم
مرسی
با خودم شد 6نفر. تعدادمون به اندازه ی یک گروه هست لذا من دو تا از دوستامو اضافه نمیکنم و با اونا هم جدا گونه کار میکنم. البته شاید اصلا موضوع اونها عوض بشه و به برنامه نویسی تغییر کنه.
نه خانم مهسا چه مشکلی
اما ما اینجا این کارو انجام نمیدیم با ایمیل و بعدا اسکایپ.
تا حالا دو تا از بچه ها قطعی شدند و نفر سوم خودمم اگر باقیه دوستان تا 2 روز دیگه جواب ندند با همین مقدار شروع میکنیم
سلام آقای براهینی.منم به این اموزش نیاز دارم. خیلی با زبان انگلیسی بیگانه نیستم اما الان حدود دوسالی میشه که از زبان دور شدم. فعلا خانه دارم ویه کوچولوی ده ماهه دارم. خوشحال میشم منو هم به جمعتون بپذیرید.
ضمنا همیشه گرامر برای من سخت ترین قسمت اموزش بوده ازش متنفرم منم مثل سایر دوستان یادگیری گرامر در حین صحبت را موثرتر میدونم.
صد درصد گرامر چیزی جز کاربردش در نوشتن و گفتن نیست. حالا ما بنا داریم متد را عوض کنیم بر اساس "منطق" زبان را یادبگبریم. مثلا یک درس "نحوه استدلال" یک دری نحوه "تشریح ظواهر انسان ها" و .... . حتما بهتون ایمیل میزنم
2810