2777
2789
عنوان

وضعیت اقتصادی خونه های ما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9181 بازدید | 174 پست
ما در مورد مواد غذایی سعی میکنیم صرفه جویی نکنیم چون با سلامتیمون سر و کار داره سعی میکنیم مواد درجه یک و مرغوب بخریم اما توی لباس خریدن و اسباب بازی برای نی نی و تفریحات صرفه جویی میکنیم
اندکی صبر سحر نزدیک است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من بیخیال شین بابا دیگه ما نسلی هستیم که از اول تو سختی بوده انقدر موج منفی ندین یکچیزی میشه ما هم مثل بقیه بخدا از بس این چند روزه همش حرف سکه و دلار و غم و غصه بوده افسردگی گرفتم نه فکر کنید ما الان جزو مرفهین بیدردیم من اینطور میگما ! نه والله! ببین شبه عیدی چه استرسی بجون مردم انداختن!
ما هم کرایه نشستیم 23تا رهن تازه نه بالای شهر پارسال از بس فشار بهم بود خونمونو فروختیم.وحالا هم نمیتونیم دیگه بخریم.تازه هنوز هم تو خرجمون موندیم.من نمیدونم جوونها چطوری باید زندگی کنن همش با افسردگی ونداری.آیا همه اینطورن یا عده ای خاص گرفتارن.من که نمیدونم باید چه کنم من شوهرم کارمنده.یه بچه 2سال ونیمه هم دارم.خدا کمک جوونهایه امروزه بکنه که از این بدبختتر نشن.
یاسمین جون درست میگی حالا بچه ها اگه دوست دارید بیا بگین در مقایسه با اطرافیانتون مثلا خانواده خودتون خانواده شوشو یا دوستاتون در چه سطحی هستید؟ بالاترین یا پاءین تر چقدر اختلاف دارین؟
وااای ما که از همه خواهر شوهرام و دوستانمون پائینتریم.مخصوصا خواهر شوهرم دقیقا همسن خودمم هست هروقت میرم خونش اعصابم خورد میشه نمیشه هم که قطع رابطه کرد راحت خونه و ماشین دارن و دائم خریدای آنچنانی کرم و لوازم آرایشو لباس و همه چی .......من باید بشینم انقدر حساب کتاب کنم آخرم یه چیزی میمونه از دلم نمیاد برای خودم مثلایه لاک بگیرم ......ولی ما تو یه چیز از اونا سرتریم اونم خورد و خوراکه ......به نظر من اکثریت وضعشون خوبه تو این فروشگاهها میری همه دو سه تا چرخ پر کردن راحت بسته بسته گوشت و مرغ برمیدارن
بسی پادشاهی کنم در گدایی چو باشم گدای گدایان زهــــــرا
منم تعجب میکنم مخصوصا این قسمتی که ما هستیم تو فروشگاه سبدهاشون پر می کنن بعد بعضیها به یه لقمه کوچیک محتاج هستن.
من الان از وضعمون راضیم اما چون خواهر شوهرهام و جاری هام و خواهرم همشون وهمسراشون کارمندن نگرانم من که بیکارم و همسرم شغلش آزاده آیا حالا که اوضاع داره این طوری پیش میره میتونیم مثل اونا باشیم یا عقب میمونیم؟