2777
2789
عنوان

وضعیت اقتصادی خونه های ما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9181 بازدید | 174 پست
متاسفانه مردم ما خیلی ناامید هستن. شاد نیستن. دقت کردید کسائی که ایران نیستن چقدر بی غم و غصه هستن؟ یه جورائی انگار ما عادت کردیم به غصه خوردن. دکتر آرتین می گه باید تو آرد این مملکت فلوکستین ریخت (بس که همه افسرده اند)
اما مونی تاریخ ثابت کرده طلم پایدار نمی مونه.
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
حالا مونی من یه پیشنهاد بهت می دم. ماهیانه یه مبلغ ناچیز بذار کنار. خیلیییییییی کم. (حتی شده 2-3 هزار تومن) ببخش به ادمای نیازم چطور بر می گرده.
پارسال من تو اوضاع خیلی بدی بودم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که ظلم نمی مونه درسته ...ولی آخه تا کی موندنش هم مهمهههه....

اره اتفاقا دکتر خواهر منم گفته بود باید تو آبشون فلوکستین ریخت من که خودم روزی دو تا فلوکستین می خورم.. ولی بعضی وقتها احساس می کنم که تاثیر آنچنانی تو روحیمم نداره
منم پارسال تو یه شرایطی بودم که دستم تنگ بود و پول لازم بودم واسه داداشم که داشت می رفت آمریکا واسه ادامه تحصیل. یکی واسه مریضیش پول لازم بود. نمی دونم با وجود این که حدود 200 بیشتر نداشتم چطور 150 رو به اون دادم. دوستم که واسطه بود همش بهم می خندید. فرداش دوستم بهم زنگ زد و بهم خبر داد از جائی که فکرشو نمی کردم 15 میلیون (اصلا تو خوابم نمی دیدم) جور شد!!!
صدقه و دل بزرگ بودن خیلی موثره
وضعیت خیلی خرابه......به خدا هیچ کس به فکر مردم نیست......مسئولین فقط به فکر منافع شخصی خودشونن......
ما یه خونواده ای رو میشناسیم خیلی فقیرن ۳تا بچه قدونیم قد بزرگه ۱۳سالشه کوچیکه۴سال.....۲سال پیش پدرشون تصادف میکنه میممیره......ببینیشون اشک میریزی.....ما هرماه صدقه هامونو جمع میکنیم میدیم به اونا....تاثیرشم تو زندگیمون دیدیم
دیروز یه کم برنج و هر از هر نوع میوه و سبزیجات تو خونه بود دادم به یه خونواده واقعا ندار‏!حالا از دیروز همینطور غذاهای نظری پشت سر هم معلوم هم نیست کی اند میاد در خونمون؛از دیروز اشپزخونمون تعطیله؛من خام دادم خدا پختشو برام میفرسته‏!‏
خودم گریم گرفته بود. تونستم تموم هزینه های رفت داداشمو بدم و خونه رو هم تعمیر کنم. از اون به بعد هیچ وقت یادم نمیره که می تونم از یه پیتزا خوردن خودم بزنم و دل یکی دیگه رو شاد کنم و عوضش هم یه جورائی آینده بچمو بیمه کنم.
آره سانی جون دقیقا منم همینو می گم. همین خانومه که من بهش کمک می کنم. شوهرش علیله و پسرش هم مرده علاوه بر بچه های خودش 2 تا نوش هم باید نگه داره. من می بینم که اگه اونو فراموش کنم چطور کم می آرم.
بچه ها ما باید با امید بچه هامونو بزرگ کنیم. اگه تو این مملکت مردم بتونن مواظب همدیگه باشن خیلی یزا عوض می شه.
2810