2777
2789
عنوان

وضعیت اقتصادی خونه های ما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9181 بازدید | 174 پست
ما هم مستاجریم
22رهن +150 کرایه
شغل شوهری هم که ازاده الانم که نینی داره میاد احتمالا مجبورم دکتر و بیمارستانم رو عوض کنم و برم یه جای ارزونتر و نیمه خصوصی چون عید رو با مخارجش در پیش داریم
مانیا جون بیشتر مردم همین مشکلو دارن. من گاهی شبا تا صبح تو فکرم. گاهی دیگخ فقط میرم تو خیالات. همسر های شما هم به اندازه شما نگران هستن؟
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر ما خونه داریم. درآمد شوهرم بد نیستولی حیف که دوتا خواهرای گندشو فرستاد دانشگاه آزاد و الانم برا جفتشون جهیزیه خرید!! بابای بی غیرتش هم مفت خوره و روز به روز گردنش کلفت تر می شه
ما حدود یه تومن کمتر از یه تومن در ماه
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
حقوق شوشو اصلا ثابت نیست ولی ۵۰۰ به بالاست؛خودم دوسالیه به خاطر دخملی سرکار نمیرم؛۴ ساله طبقه پایین مامان شوشو هستیم؛۴ سال پیش یه زمین تو یه شهرستان گرفتیم ۷ تومن الان نمیدونم چنده ولی روش امیدواریم چون اطرافش دارن ترقی میکنن؛مسکن مهر هم نوشتیم قبل عروسی عید امسال بمون میدن‏!
آی فاطمه... دست رو دلم نذار.
شوهرم تو سالای اول زندگی کلی از دار و ندار منو خرج رفیقاش کرد. کاش خرج باباش می کرد.
دلم میخواد برگردم سر کار اما کجا...
کار دولتی پیدا نمی شه و با بچه نمی شه سر هر کاری رفت
بچه ها شماها که کارتونو واسه بچه رها کردید احساس افسردگی نمی کنید؟ (البته من 14 سال سابقه کار داشتم و تو 35 سالگی مامان شدم)
ما فعلا مستاجریم ولی خوب داریم یک خونه میسازیم که 220 متره وتا عید قرار بریم توش ...خدارو شکر سر همین زمین خریدن کلی بدبختی کشیدیم ولی الان خداروشکر مشکل مالی چندانی نداریم ...راستش بابای خوب ومهربون نصف بیشتر هزینه ساخت خونه رو به عهده گرفته و همیشه هم کمکمون میکنه ..شوشو شغلش آزاده ....ولی میخوام اینگو بگم که تو این دور زمونه باید حتما یک حامی داشته باشیم تا بتونیم یکم راحت زندگی کنیم..

2810