2777
2789
عنوان

وضعیت اقتصادی خونه های ما؟

9181 بازدید | 174 پست
اول خودم میگم: ما مستاجریم با 3 تومن پیش و 300 تومن کرایه.ولی می خواهیم آپارتمان بخریم. پولمون 50 میلیونه. البته ما تهران نیستیم
میشه بگین شما خونه دارین یا مستاجرین؟
اگه خونه دارین ارزشش چقده اگه مستاجرین چقدر کرایه میدین؟
اندکی صبر سحر نزدیک است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم با باینکه خونه پدر شوشو میشینیم اصلا اوضاع اقتصادی خوبی نداریم همه چی گرونه

نمیتونیم خونه بخریم اصلا پولمون جمع نمیشه

مانیا جون به نظر من شما خدا رو شکر اوضاع نسبتا خوبی داری
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
من دوست داشتم درآمدمون بیشتر بود.
درسته این پول رو جمع کردیم ولی الان تو این خونه مستاجری زیاد شیک نیست و راضی نیستم نمیدونم می تونیم آپارتمان خوبی پیدا کنیم یا نه؟
اندکی صبر سحر نزدیک است...
ما هم طبقه بالای بابام اینا هستیم، خوشنختانه از کرایه معافیم..... ولی امسال زمستون چند تا خرج گنده داریم مثه خرج زایمان و یه خورده از وسایل سیسمونی و کم شدن درآمد من به خاطر زایمان و .... با این وضع تورم نمی دونم با بچه چه اتفاقی می افته.... اصلا نمی شه برنامه ریزی طولانی مدت کرد
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....
من 3 دانگ این خونه رو از مجردی داشم و 3 دانگ دیگم مال یکی از دوستامونه که مفت نشستیم توش و شوهر محترم به روی خودش نمی آره.
شورم شغلش آزاده (سرمایشو هم از پس انداز مجردی من داره). اما حقوق می گیرن از کارگاهشون که می دونم ماهی 1 تومن می گیره و کمتر از نصفشو می آره تو خونه که خرج خورد و خوراک خودش هم نمی شه. بقیشم نمی دونم تو کدوم چاه ویلی میره. اونم خرج خودش نمی شه. همه هزینه ها به عهده منه. منم از وقتی بچه به دنیا اومده نمیرم سرکار. (تقریبا 3 ساله). تموم پس انداز و دار و ندار مجردی هامو دارم می خورم. طلاهامو پارسال فروختم.
اگه پروانه اشتغالمو نداشتم (مهندس عمرانم) و تا 30 سالگی مجرد نمی موندم (که پولامو به پای این مرد بریزم) الان کارتن خواب بودیم. هیچ خرج اضافه ای نم یتونم بکنم. حتی مهد بچه یا لباس و ... رو صرفنظر می کنم. البته شوهرم تو این مورد معافه و تا می تونه ولخرجی می کنه. فقط یه روز در میان با تموم فک و فامیل شهرستانش حرف می زنه و قبض تلفن که می آد من باید پرداخت کنم.
پول شارژ آپارتمان و قبضامون 200 می شه تو ماه...
اینقدر فکر می کنم دارم دیوونه می شم. نگران آیندم. کاش مردم یه ذره غیرت داشت...
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
2810