2777
2789

من ک الان ۵ ماهمه پوستم سفید و صاف شده یدونه جوش هم ندارم چشمام برق میزنه😂😅لبا قلوه ای میشن ی جیگری میشه ادم میگن چون نینیت پسره خوشگل شدی🙄🍁🍂🦋💕😅😂

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سر دخترم خوشکل تر شدم .ماه ششم بودم که پوستم صاف و روشن تر شده بود 

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

منم خوشگل شدم، احساس میکنم موهامو پوستم خیلی خوب شده حتی ابروهامم پر تر شده

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

منم تو بارداری پوست صورتم صاف میشه و شفاف اصلا ورم نمیکنم شکمم ترک نمیخوره آی عم پزو😅😁😎

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

منم همه میگفتن زیباترین زن باردار که دیدیم تویی😁😁😌😌😌😑😑😌😐

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
من سر دخترم خوشکل تر شدم .ماه ششم بودم که پوستم صاف و روشن تر شده بود 

قشنگگگ رشد مو زیاد میشه ریزش نداره ادم کیف میکنه😍🦋💕🌈

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁