2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 12364 بازدید | 517 پست
یه سوال چند تا عکس که واضح کار فوتوشاپ شده ،‌تایید کردن . چرا؟ خودشون تو قوانین گفتن، عکس توسط کاربر گرفته شده باشه نه اینکه قسمتی از عکس تو سط کاربر قسمتی هم هنر تغییر و تحول روی عکس
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا مهدیه جان منم خیلی دوست داشتم این موضوع رو مطرح کنم. عکسای فتوشاپی صد درصد تاثیر بیشتر رو مخاطب میذارن. البته شاهد بودیم که دوره ی پیش هم عکسهای چند تصویری بین برنده ها هم بود و یکسری اعتراض هم کردن اما مورد توجه ناظر بسیار فعال مسابقه قرار نگرفت. (منظورم به شخص خاصی نیست. خدا میدونه که یادم نیست برنده ها کیا بودن فقط این موضوع رو یادمه)
سلام عزیزم بله یادمه، خیلیم اعتراض شد ولی متاسفانه بعضی عکسا بی دلیل تایید نمیشه و بعضی عکسام خیلی سرسری تایید میشه دفعه گذشته خیلی از برنده ها از همین چندتصویری های فوتوشاپی بودن (( البته تقصیر اونا نبود چون تایید شده بودن))
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
نیلوفری جون شما فقط لینک ص 1 رو گذاشتی بی زحمت بقیه صفحاتم بذار الان شده 5صفحه
فاطمه جون سلام حالا که داری فدا کاری میکنی لینک عکس منم بذار خووو
همه چیزای خوب برای مرداست............................................نمونش:ما زنها.....والا.....[smiley]l/l_21.gif[/smiley] خدا سایمونو از سرشون کم نکنه...انشاءلله[smiley]l/l_68.gif[/smiley]
منم باهات موافقم نفس جون....
همه چیزای خوب برای مرداست............................................نمونش:ما زنها.....والا.....[smiley]l/l_21.gif[/smiley] خدا سایمونو از سرشون کم نکنه...انشاءلله[smiley]l/l_68.gif[/smiley]
واقعا منم قبول دارم خیلی ها با فتوشاپ میان عکساشون کنار هم میچینن و میذارن اینجوری خیلی نمای عکس بهتر میشه اما قانون گفته فقط یه عکس بدون دستکاری اگر بنا به این باشه منم توی کار فتوشاپ واردم میتونم بهتیرن نحو عکس بذارم
فـــــــــــــــــــــــاطمه مترجم خالــــــــــــــــــه خالـــــــــــــــــــــــه جــــــــــــــون ( خاله ماهم دوست داریم ، شدید به مدت مدید ) خاله فاطمه جون فرق نذار ، اگر میشه عکس مارو هم بیار تو امضات ،‌عکس ماهم جاش تو امضات خالیه هرکی موافقه ( عکس نینیش و خاله فاطمه بذاره تو امضاش ) این پست و بی زحمت لایک کنه
خخخ بابا به خدا اینا فامیلای من هستن اون دوقلوها برادرزاده هامن سیدعلی بچه ی خواهرشوهرمه حنانه و محمدرضا هم بچه های خواهرامن
بچه ها به نظرتون اگه یه تاپیک به منظور جلب توجه کاریرا بزنم که بیان لایک کنن منو جیزم میکنن؟ عکس همه ی نی نی ها رو هم بذارم با لینکاشون
راستی دوستای من چراعکس علی من جزءعکسا نیست؟ مراحل عکس گذاشتن انجام شد با موفقیت که
http://static.ninisite.com/files/users/107625/635514889607339900.JPG علی عسلی مامانی همایش شیرخواران حسینی اگه چشای نازتونو گرفت خاله جونا لایکش کنین مرسی
2810