2777
2789
عنوان

مامانای اردیبهشت89 پس کجایید بجنبید

| مشاهده متن کامل بحث + 3303 بازدید | 23 پست
سلام آیلین من متولد 23 اردیبهشت الان دو هفته هست که سر کار میرم و به این نتیجه رسیدم که حتما باید شیر دوش برقی بخرم چون فکر می کنم دوشیدن با دست به سینه من لطمه بزنه ولی دنبال دست دوم هستم چون اگر نشه استفاده کنم زیاد هزینه نکرده باشم لطفا نظر بدید
سلام

منم با نظر الهام جون وسایه جون موافقم اتفاقا خیلی هم مامانای اردیبهشت فعالند ولی معمولا تو کلوپ خودشون هستند تاپیک عکس و همینطور آشپزی هم داریم اینم آدرسش

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=48666

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=49626

اینم کلوپ مامانای با صفای فروردین و اردیبهشت

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=6997

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
من هم با نظرات الهام جان، آزاده (سایه) عزیز و نرگس خانوم کاملا موافقم. اتفاقا مامان های اردیبهشت 89 یکی از فعالترین مامان ها شناخته شده اند. منتها همه چیز خصوصی بود. کلوب خصوصی داشتیم که حتی گاهی روزی 600-700 پست توش بود و تا حالا هم چندین قرار دسته جمعی داشتیم. جدول رشد نی نی ها داریم و جدول بارداری و کلوب مسابقه عکس و... داشتیم. دیگه چی میخوایید از فعالیت؟! حتما بید عیان باشه ...!
وااااااااااااااااااااااا کیههههه کیهههههههه کیههههه .... که این حرف و زده ..... یاس خانم شما که خودتم عضو کلوپ ما هستی . یادت نمیاد . البته انقدر کم به کلوپ سر میزنی که بعیدم نیست یادت رفته باشه . فکر کنم شما مامانه یه دخمل کوچولوی ناز به اسم زینب بودی اگر اشتباه نکنم . به قول دوستای خوبم الهام ، نرگس ، آفرینش و سایه ما همه چی داشته بیدیم اونم از نوع خصوصی و عمومی . من خودم قرار بود مامان اردیبهشتی باشم ولی دخمله گلم عجله کرد و مامان فروردینی شدم . ولی انقدر مامانای اردیبهشتی خوب و مهربون و با تجربه و با اطلاعات بودن که یه لحظه هم از دلم نیومد کلوپمو براساس ماه تولد فرزندم تغییر بدم . البته من با بچه های کلوپ فروردینی آشنا نیستم و جسارت نمی کنم . ولی دوست داشتم تو همین کلوپ فعال باشم . دارائی ها و فعالیت های ما :‌ کلوپ تبادل نظر متولدین اردیبهشت 89 (موسس :‌ نرگس جون) ، کلوپ آشپزی برای گل های فروردین و اردیبهشت 89 (موسس :‌ نرگس جون) ، کلوپ آلبوم عکس فرشته های فرودین و اردیبهشت 89(موسس :‌ نرگس جون) ، کلوپ افزایش هوش نی نی ها (موسس سایه جون ) ،‌ جدول رشد نی نی هامون (ایجاد و هماهنگ کننده : انسیه جون) ، جدول بارداری (ایجاد و هماهنگ کننده : انسیه جون) ، برگزاری سه دوره ملاقات حضوری مامانا و نی نی های فروردینی و اردیبهشتی در سه نقطه متفاوت از شهر تهران به همت همه مامانای کلوپ ، یه عالمه خاله و دختر خاله و پسر خاله مهربون و خوشگل و .... خسته شدممممممممممم . ماشااله چه قدر ما مامانای فروردینی و اردیبهشتی فعالیمممممممممممم . برم اسفند دود کنم .
2805
سلام. منم مامان اردیبهشتیم.از آشنایی با همه مامانای اردیبهشتی خوشحالم. راستی! من تازگیا واسه دخترم (اقلیما) یه وبلاگ درست کردم. خوشحال میشم برید به وبلاگ ونظر بدید. از اون طریق هم میتونیم با هم در ارتباط باشیم.آدرس وبلاگ اینه:
www.eghlimayam.blogfa.com
منتظر نظراتتون هستم.