2777
2789
عنوان

نماز جعفر طیار کی برا حاجت خونده ؟

5334 بازدید | 30 پست

؟

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...

مامانم زیاد میخونه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

من برای طلاق نگرفتن دوستم از شوهرش و خونه خریدن خودمون خوندم، هر دوشو خدا بهم داد. در حالی که اصلا وضع مالی مون جوری نبود که بتونیم خونه بخریم، به طور معجزه آسایی خدا خودش یه اتفاقات پشت سر همی پیش آورد و کلی واسطه جور کرد که ظرف ۴ ماه خونه خریدیم بدون هیچ برنامه ریزی ای افتادیم تو جریانش، مامانم میگفتم روزی که گفتی نماز جعفر طیار خواندم صاحبخانه شیم با خودم گفتم مگه خونه خریدن به این راحتیه، دلش خوشه، امکان ندارد حالا حالاها،😂😂😂

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حاجتماعی میده بهش؟

بله حاجت میده.

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
من برای طلاق نگرفتن دوستم از شوهرش و خونه خریدن خودمون خوندم، هر دوشو خدا بهم داد. در حالی که اصلا و ...

چن بار خوندی من الان خوندمش برا شفا مریضیم

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
من برای طلاق نگرفتن دوستم از شوهرش و خونه خریدن خودمون خوندم، هر دوشو خدا بهم داد. در حالی که اصلا و ...

دوست داشتی جزئیات جریانم برات تعریف میکنم،😊

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها

اره آره بگو

باید چله بردارم چهل روز ؟

مامان من چله بر نمیداشت.

اما شنیدم چلش خوبه

بله حاجت میده.

عزیزم اونجا که مثلا میگه یا رحمان یارحمان یا رحمان رو هفت بار بگی یعنی مثلا هفت بار یا رحمان بگی یا هفت بار یا رحمان یارحمان یا رحمان بگی  متوجه شوی منظورمو 

حالا یادم نیی کدوم دکرش دقیقا گفته هفت بار اما دوتا از دوران که اینجور سه تایی هستن گفته..

میشه جواب سوال بالام بدین 

چن بار خوندی من الان خوندمش برا شفا مریضیم

اون دفعه اولین بارم بود که خوندم، دوستم زنگ زد بهم گفت دارم جدا میشم، شوهرم نمیخواهم خسته شدم، منم خیلی اون دوستمون دوست دارم دلم شکست، داشتم تلویزیون نگاه میکردم سمت خدا حاج آقاهه یهو گفت ما یه صندوقه قرض الحسنه داشتیم فرضا ده پیش، دقیقش یادم نیست، یه نفر اومد گفت حاج آقا خیلی گیرم ۵ میلیون وام میخوام، گفت ما هم صندوقمون نهایت میتونین ۵۰۰ هزار تومان وام بده اصلا ازون بیشتر نمی‌توانستیم و نداشتیم که بدیم، بهش گفتم ببین ما صندوقمون اینقدری نمیتونه بهت وام بده ولی یه کاری بهت میگم حتما انجام بده، آن شآءالله کارت راه میفته، مرده گفته چی؟ گفتم برو خونه روز جمعه قبل ظهر نماز جعفر طیار بخون و حاجتتو بخواه, خدا خودش بهت کمک میکنه، می‌گفت مرده رفت شنبه اومد، گفتم یا خدا این مشکلش حل نشده اومد الان شرمنده میشم، میگفت تا مرده اومد نزدیک گفت حاج آقا خدا خیرت بده عجب چیزی بهم گفتی، همینطور مونده بودم یهو یکی از دوستام اومد در خونمونو زد، گفت من دارم دو سال میرم سربازی این ۵ تومن پس انداز دارم، تو این دو سال نمیتونم کاری باهاش بکنم، پیش تو باشه، تا سربازیم تموم شه

عزیزم اونجا که مثلا میگه یا رحمان یارحمان یا رحمان رو هفت بار بگی یعنی مثلا هفت بار یا رحمان بگی یا ...

من شنیدم میگن به اندازه یک نفس این ذکر هارو بگی.

تعداد رو نمیدونم