2777
2789
عنوان

علائم بارداری دارم اما بی بی چک منفی هست آیا باردارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 46635 بازدید | 41 پست
خانمها امروز صبح هم بی بی چک زدم از این مدل نواری ها استفاده کردم اینبار  بازم منفی بود دریغ ا ...

من هر وقت نواری میزنم منفی میشه... 

برا مامان شدنم ی صلوات میفرستین❤️ممنون میشم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماه قبل ۵ روز پریودم عقب افتاد و آخرش پریود شدم این ماهم خیلی امید نداشتم و منتظر پریود بودم هر روز ...

استاتر بنظرم زیاد دل نبند هرچند امکانش هست😕

برا مامان شدنم ی صلوات میفرستین❤️ممنون میشم😍

عزیزم علایم بارداری وپریودبسیارشبیه هم هستن 

من هرماه علایم زیادی داشتم ولی وقتی حامله شدم هیئچ علایمی نداشتم تستمم منفی بودروزهفتم تاخیرمثبت شد

ممکنه پلی کیستیک باشی شما 

منم بودم وهمیشه تاخیرپریودی داشتم وعلایم زیاد

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه بعدازظهر بعد یک هفته تاخیر پریود شدم خیلی دپرس شدم 😭😔

من واقعا احساس می کردم باردار شدم همه علائم رو داشتم 

امروز رفتم دکتر و برام آزمایش و سونو نوشته و دارو و آمپول نوشته برای کمک به بارداری 

خانمها برام دعا کنید بچه دار بشم 😭 🙏

به نظرم هر کی تاخیر داره در پریودی یک هفته صبر کنه بعدش پریود اگر شد که هیچ والا حتما بره دکتر 

خدایا شکرت......🤲

کسی هست ی سوال دارم

من ۲۰ ماه پیش پری شدم ۲۰ شدم تا ۲۳ هیچی ندیدم فقط ی لکه خون ۲۳ اومد فرداش دو روز خون ریزی کردم بعد پری رابطه داشتم چندباری و بعد ۳ یا نمیدونم ۴ روز حالت تهوع سر درد بی حالی درد رون پاهام رو دارم همش احساس خستگی دارم همش دوس دارم بخوابم امکان دارع باردار باشم؟؟؟

سلام عزیزم شما اخرش باردار بودین یا نه چون منم الان دقیقا حالتای شما رو دارم ۱۴ روز از لقاحم میگذره کلی بی بی چک استفاده کردم اما همه منفی بودن  در ضمن من از وقت پریودم هنوز نگذشته ولی دست خودم زمان دور میگذره برام ممنون میشم جواب بدی ایا باردار بودی یا نه 

سلام عزیزم شما اخرش باردار بودین یا نه چون منم الان دقیقا حالتای شما رو دارم ۱۴ روز از لقاحم میگذره ...

ن باردار نیستم پری شدم اما دردایی ک این دفع دارم رو اصن نداشتم تا حالا روز پریودی سینم مث سنگ شده بود اصن نمیشد بهش دست زد تا حالا اینجوری نشده بود ازذبتا قبل پری داذم۵ بود بعد گذشت وقتم شد ۳ خیلی داغونم کرده

2810