2777
2789

سلام دوستان من تازه واردم 😘 ان شا۶الله به حق پنج تن همه خانمها طعم شیرین مامان شدن رو بچشن 🤲

من امروز  روز ۳۵ دوره ام هست و دوره من ۲۸ روزه هست ، با امروز ۶ روزه از موعد پریودم گذشته و از دو روز قبل موعد پریودم بی بی چک امتحان کردم تا دیروز و همش منفی بوده 😒

اما علائم دارم و تقریبا مطمئنم باردارم 

علائم من بعد از اقدام و تخمک گذاری و باز اقدام بعدی ، کمر درد خیلی شدید گرفتم در حدی که نه می تونستم بشینم و نه دراز بکشم ، گرفتگی عضلات هر دو پا 😦، درد سینه هم داشتم و نوک سینه راستم دردناک شده ، زیر شکمم گاها تیر می کشه ، اون خط زیر ناف رو هم دارم ، نفخ دارم ، مهمترینش احساس سفتی رحم رو دارم و نبض زیر شکم و اینکه روی هاله سینه ام دونه دونه زده که برام خیلی عجیب بود این مورد از یک هفته پیش ایجاد شده و اون موقع من همش منتظر پری بودم 😁 ، از امروز احساس گرمی و نفس زدنم بیشتر شده و امروز بوی مرغ در حال سرخ شدن برام حالت تهوع داشت 

و یک مطلب دیگه اینکه من خونریزی لانه گزینی اصلا نداشتم ( مطالعه کردم در اینترنت و گفتن که ممکن هست برخی خانمها اصلا خونریزی لانه گزینی رو نبینن اما باردار باشن )

این اولین اقدام جدی برای بچه دارشدنم بوده ، برام دعا کنید خیلی بچه می خوام ممنون🙏🌹😘

فردا صبح برای آخرین بار تست بی بی چک می گیرم ببینم نشون می ده یا نه 😒

من شنبه می خوام برم آز بدم دیگه مطمئن بشم

نظرتون چیه خانمها ، من باردارم ؟؟؟

خدایا شکرت......🤲

عزیزم علائم رو ول کن اگر باردار باشی بی بی چک دیگه بعد ۶ روز تاخیر باید نشون میداد 

با نام و یادخدا شروع میکنم.گروه بنفش 💜💜💜 قد ۱۶۸ وزن اولیه ۹۴ وزن هدف ۷۰ 💪💪💪💪من میتونم به هدفم برسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا الان جواب منفی بوده ۳ مدل بی بی چک استفاده کردم 

ان شاءالله ماه بعد عزیزم 

با نام و یادخدا شروع میکنم.گروه بنفش 💜💜💜 قد ۱۶۸ وزن اولیه ۹۴ وزن هدف ۷۰ 💪💪💪💪من میتونم به هدفم برسم 

ماه قبل ۵ روز پریودم عقب افتاد و آخرش پریود شدم این ماهم خیلی امید نداشتم و منتظر پریود بودم هر روز چک کردم اما خبری نشد 

دردای پریودی داشتم شکم درد و سینه درد اما خبری نشد 

بی بی چک زدم دو روز به مو عدم مونده منفی شد 

روز موعد بی بی زدم بازم منفی شد 

دو روز بعدش زدم منفی شد ، تا الان ۴ تا بی بی چک استفاده کردم از سه نوع مارک مختلف اما منفی است 

خدایا شکرت......🤲
با بی بی چک منفی به نظرم نرو آزمایش خدای نکرده میخوره تو ذوقت

آخه خب باید مشخص بشه علت اینکه پریود نمی شم چی هست 

بعد آزمایش می خوام حتما متخصص برم ببینم چی می شه 

خدایا شکرت......🤲
عزیزم علائم رو ول کن اگر باردار باشی بی بی چک دیگه بعد ۶ روز تاخیر باید نشون میداد 

بعضی ها رو بی بی چک نشون نمی ده اما آزمایش نشون می ده ، تو تاپیک های همین نی نی سایت هست و خوندم بودن کسانی که دو هفته هم گذشته بی بی چک نشون نداده اما آزمایش خون نشون داده ، حالا به چه علت هست این مشخص نیست 

خدایا شکرت......🤲
بعضی ها رو بی بی چک نشون نمی ده اما آزمایش نشون می ده ، تو تاپیک های همین نی نی سایت هست و خوندم بود ...

نمیدونم 

آخه خب باید مشخص بشه علت اینکه پریود نمی شم چی هست  بعد آزمایش می خوام حتما متخصص برم ببینم چی ...

منم الان حال تورو دارم شنبه میخوام برم سونوگرافی رحم تخمدان

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
بعضی ها رو بی بی چک نشون نمی ده اما آزمایش نشون می ده ، تو تاپیک های همین نی نی سایت هست و خوندم بود ...

منم سه تا بی بی زدم اولیش فقط هاله داشت دوتای دیگه منفی بودن

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏

خانمها امروز صبح هم بی بی چک زدم از این مدل نواری ها استفاده کردم اینبار 

بازم منفی بود دریغ از یک هاله کمرنگ 

نمی دونم چرا اینطوری هست 

به نظرتون بازم صبر کنم یا شنبه برم آزمایش بتا ؟؟؟؟

خدایا شکرت......🤲
2810