2777
2789

سلام بچه ها

من با کلاچگیری مشکل دارم. تا حالا دو مدل کلاچ اتوماتیک رو ماشینم بستم. هر دو افتضاح بودند. تو رو خدا بهم بگید کدوم بهترینه برم اونو بخرم.

اگه می دونید لطفا آدرس و شماره تلفن محلی که نصب کردید رو بهم بدید.

ماشینم تیبا هستش.

سلام شیما جون خوبی

منم مشکل تو رو دارم.

ببین من خیلی تحقیق کردم و بعد بستم. بهترین مدل کلاچ اتوماتیک یا همون کلاچ برقی اسمش ایمورتال کلاچ هست.

من خیلی بررسی کردم و بعد رفتم نصب کردم.

بهترین جایی رو هم که پیدا کردم دفتر نمایندگی آزادیشونه. اسمش کلاچ اتوماتیک آزادی هستش.

09382626780 این شمارشه.

@immortalclutch_azadi اینم آدرس پیجشونه

آدرسشون هم : میدان آزادی، خیابون بالای ترمینال غرب فکر کنم بلوار دانش بود و کارواش دانش

کارشون عالیه. برو من خیلی از بچه ها رو فرستادم رفتن اونجا همه راضی بودند.

سلام عزیزم. اره نگین جون این آدرس رو به منم داد و من رفتم اونجا نصب کردم کارشون عالیه . من نزدیکه 14 ماهه بستم کوچکترین مشکلی نداره.

من از خود شرکتش که اسمش ایمورتال کلاچه پرسیدم اونها هم خودشون دفتر آزادی رو معرفی کردند.

همون کلاچ اتوماتیک آزادی بهترینشونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ایمورتال کلاچ بستم رو ماشین دنا. از همون دفتر کلاچ اتوماتیک آزادی بستم. زنگ زدم شرکتشون دفترش احمدآباد بود. خودش دفتر آزادی رو معرفی کردم.

منم رفتم همون جا بستم. فوق العاده عالی بود کارشون و بسیار آدمهای خوب و با فرهنگی بودند.

09382626780

09183303321

سلام بچه ها

منم این مارک کلاچ رو ماشینمه. خیلی خوب کار می کنه. مخصوصا سیستم نیم کلاچ گیری در شیب که برای من کاملا کار راه اندازه.

ما اکباتان هستیم دو تا نمایندگی تو سمت ما داره یکی تو جاده مخصوص هست و یکی دور میدون آزادی.

جاده مخصوصیه رو من چند باز سر زدم تعطیل بود. زنگ زدم دفتر شرکت ایمورتال آدرس میدون آزادی رو معرفی کرد. من بهشون زنگ زدم و پیجشون رو بهم معرفی کردند.

من رفتم و برای ماشینم نصب کردم . من کارشون خیلی خوب و مرتب بود و هم بسیار ادمهای موجه و با ادبی هستند. من که مشکلی تا حالا با این کلاچ نداشتم.

منم دفتر آزادی رو معرفی می کنم.

این پیجشه : immortalclutch_azadi@

09382626780

09183303321

اینم شمارشونه

آدرسش : میدان آزادی، ضلع شمالی ترمینال غرب، بلوار دانش، کارواش دانش

سلام دوستان گلم.

من به پیشنهاد شما دیروز با شوهرم رفتیم برای کوییک از این دفتر کلاچ اتوماتیک آزادی این سیستم ایمورتال کلاچ رو گذاشتیم. سه میلیون و پانصد و پنجاه هزار تومان شد پولش. البته اقساطی هم می شد پرداخت کرد ولی ما نقدا حساب کردیم.

مشکل منو خیلی حل کرد چون مدام کلاچ از زیر پام سر می خورد.

به نظرم ارزش این مبلغ رو داره.

تونستی یه تماس باهاشون بگیر. شوهرم چند جا سر زده بود خودش اینجا رو تایید کرد گفت مابقی رو اجازه نمی دم خودت تنها بری. چون ممکنه یه زمانی نیاز به تنظیماتی چیزی داشته باشه نمی رسه با من بیاد.

immortalclutch_azadi  این پیجشون هست و 09382626780 اینم شماره مسئولشون بود (آقای مهندس امیری)

سلام

من چهار سال پیش روی خودرو سمند سیستم اتومید رو از شرکت ایران کلاچ بستم از نمایندگیش تو میدون قزوین و پارسال عید ماشینم رو فروختم و یه دنا صفر خریدم. و رفتم از نمایندگی آزادی اون شرکت سیستم جدیدشو که اسمش ایمورتال کلاچ هست بستم قیمتش پارسال دو میلیون تومان بود و چند ماه بعد رفتم و کروز کنترل رو فرمانی دنا بستم و یه هفته پیش یه آپشن جدید براش اومده بود به نام درب بازکن پارکینگ که رفتم اونو هم بستم.

من مابقی سیستمهای تو بازار رو تست نکردم ولی ایمورتال کلاچ به نظر هیچ مشکلی در کارکرد و کارایی نداره.

هر دو تا نمایندگی که من مراجعه کردم بسیار خوب و ماهر بودند ولی از جهت مکانی برای خانمها دفتر آزادی شرایط بهتری داره.

دفتر میدون آزادی : 09382626780

دفتر میدون قزوین : 09397004963

سلام من حدود 8 ماهه که روی زانتیا نصب کردم تو اینستاگرام گشتم. یه پیج پیدا کردم که اسمش ایمورتال کلاچ اتوماتیک آزادی بود. من رفتم اونجا نصب کردم. قسطی هم خریدم.

کلاچ برقیه موتورش بوش آلمان هست و 50 ماه گارانتی داره.

من که خیلی راضیم. مورد خاصی تو کارکردش ندیدم. شرایط فروششون هم خوب بود. بسیار تمیز و عالی هم نصب کردند.

من قبلا یه سیستم به اسم اهاکو رو تست کرده بودم روی ماشین دوستم به دقت این سیستم نبود البته اون ماله دو سال پیش بوده و ممکنه الان بهتر شده باشه.

می گن یه سیستم دیگه به اسم اتاکو هم هست که من تست نکردم که ببینم خوبه یا بده.

این پیج اون جاییه که من رفتم نصب کردم

immortalclutch_azadi@

09382626780

من ایمورتال کلاچ گرفتم و رو ماشین کوییک نصب کردم. قبل از عید از شبکه نسیم یه برنامه گذاشته بودند و همین محصول رو تبلیغ می کردند. منم کنجکاو شدم و تو اینترنت زدم اولین نمایندگی اون شرکت که اسمش ایران کلاچ بود را جستجو کرده که یکی از نمایندگی ها سایت اینترنتی داشت بالا اومد که اسمش کلاچ اتوماتیک آزادی بود. این سایتش هستش.

سمت میدون آزادی هستند. من اونجا رفتم  و نصب کردم.

یه پیج اینستاگرامی هم داره. immortalclutch_azadi@

به نظر من که حدود 10 ماهه دارم با سیستم کار می کنم عملکرد مناسبی داره و تو ترافیک دیگه پام اذیت نمی شه.

سلام بچه ها

من همین امروز رفتم این دفتر کلاچ اتوماتیک آزادی و برای ماشینم که پژو 206 هست نصب کردم. قیمت کلاچه سه میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تومان شد.

از صبح چند جا باهاش رفتم واقعا عالیه.

من قبلا پژو 206 اتوماتیک داشتم اون موقع تعویض دنده هی تکون می داد. این زمانی که خودم دنده عوض می کنم یه ذره هم تکون نمی ده. واقعا بی مشکله. ممنونم از نگین جون و سایر دوستانی که به من مشورت دادند.

آدرس دفتری که رفتم میدون آزادی بود.

09382626780

immortalclutch_azadi@

این تلفن و آدرس پیج اینستاگرامی اونجاست.

سلام. من کلاچ ایمورتال نصب کردم. مزخرف. 

کلا کلاچ ایمورتا یا هر نوع کلاچ برقی مزخرفه و حتما آسیب میزنه به خودرو. 

اصلا پیشنهاد میکنم نصب نکنید. فقط برای افراد معلول به درد می خوره  وگرنه مزخرفه.

سلام. من کلاچ ایمورتال نصب کردم. مزخرف.  کلا کلاچ ایمورتا یا هر نوع کلاچ برقی مزخرفه و حتما آس ...

چرا میگی اسیب زده ب ماشین 

از چ نظر؟

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌