2777
2789
عنوان

اشتباهاتی که تو دوران عقد و نامزدی داشتین و پشیمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23976 بازدید | 373 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف شما متین ولی ب نظر من رابطه ی کامل تو عقد اشتباهه عقد صرفا برای شناخته گیریم رابطه برگرار بشه و ...

با احترام🙏❤😘

اخه الان توی این زمونه که اکثرا قبل عقد باهم دوست بودن 

طرف عقد کنه دیگ نمیمونه ک متاسفانه من فعلا محردم ولی ۴ ساله با یکیم خوب فک نکنم این ادم بعد عقد صبر کنه🤦‍♀️

وای خدا نکشتت مردم از خنده😂😂😂دستتون درد نکنه لولو رو تبدیل به هلو کردین و فرستادین خونه ی بخت یکس ...

اره الانم داداشم میگه زن میخواد.موندیم کدوم دهاتی رو بگیریم بعدا گولاخ اش کنیم تحویل بدیم.خخخخ

با خوندن این تاپیک حالم بد شد آخه منم تو عقدم همه ی این چیزایی که گفتین رو انجام دادم و پشیمونم خیلی اشتباهات داشتم بدترینش اینه که از نظر مالی خیلی کوتاه اومدم جلو همسرم الان یه چیزی بخوام ازش میگه زیاده نمیتونم

بچه ها یه هم فکری کنید 

من یه جاری دارم که نسبت بهم حساس شده ما شرایط مالی خب خوب و رو به بالا داریم و جاری سومم خیلی شرایط مالی متوسط داره به خدا من خیلی خاکی ام همیشه ساده میگردم سعی میکنم توی رفتارم اثری از پز دادن نباشه ولی جاری حساس شده و کمی حسادت میکنه قبلا روابط خیلی خوب بود ولی مدتیه نمیدونم چی شده من کوچیک ترین حرف میزنم دلگیر میشه میگه مهرانه  خونه داره ماشین داره و پول داره میخواد من رو تحقیر کنه و جدیدا گفته دیگه نمیخواد من رو ببینه و جایی من باشم نمی یاد من اینا رو شنیدم و به رو نیاوردم و به هیچ کس هیچی نگفتم ولی خیلی خیلی ناراحت شدم چون واقعا بهش محبت کردم و توقع نداشتم انقدر بی رحمانه پشتم حرف بزنه

حالا فردا شب خونه اون برادر شوهرم دعوتیم و این جاری هست شما میگید چیکار کنم تحویلش نگیرم یا به روی خودم نیارم و مثل همیشه باشم نمیدونم چیکار کنم

ی چیز دیگه

هر وقت خیلی صمیمی شدی و به عبارتی مجلس میطلبید زیاد صحبت کنی

سعی کن از هر دوتا حرفی که میخوای بزنی ، فقط یکیش رو بگی

اینجوری هم خیلی ساکت نبودی، هم خیلی امار ندادی.

دوم تو صبحت کردن در مورد خانواده ی خودت ، پیش قدم نشو. لزومی نداره که مثلا مادرشوهرت بدونه بابات ی جایی زمین خریده یا مثلا زن برادرت چیا بهت گفته دلت شکسته و این حرفا.

خیلی دردل نکن. و سعی کن مجلس گرم کنشون نباشی

با خوندن این تاپیک حالم بد شد آخه منم تو عقدم همه ی این چیزایی که گفتین رو انجام دادم و پشیمونم خیلی ...

کلا مردها یه نمیتونم میگن.ما هم زود میگیم گناه داره و نداره.

شوهر من کلا میگه نداره اما به سیستم ماشین و کتونی و وسایلش ک میرسه خوب داره.

عزیزان یه سری کلمات مردها گفتنش عادی شده زیاد زود دلتون نسوزه.طلا و وسیله هم میخوان بخرند برای خودشون میخرند خونه باباهامون ک جا نمیزاریم.اخر به یه زخم زندگی میزنیم