2777
2789
پاسخ:

اگر انسان جنب شده واجب است برای نماز و برای روزه غسل جنابت انجام دهد و نماز بخواند و هنگام سحر با غسل جناب وارد بر صبح شود تا روزه‏اش صحیح باشد و در انجام وظایف شرعی نباید خجالت کشید، حال اگر به هر علتی غسل انجام نداد و وقت نماز تنگ شد یا وقتی برای غسل قبل از اذان صبح باقی نماند، باید فورا تیمم بدل از غسل انجام دهد و نمازش را در وقت بخواند و روزه‏اش را بگیرد در این صورت نمازش صحیح و روزه‏اش نیز صحیح است.(1)

پی نوشت‏ها:
1 - توضیح المسائل مراجع، ج 1، ص 412 و آیت اللَّه فاضل، جامع المسائل، ج 1، ص 512 و ج 2، سؤال 173.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاظیما جان من پرسیدم جایی نتونی غسل کنی پای ابرو در میونه میتونی تیمم کنی مثلا جایی مهمونی
باران نباش که خودت را با التماس به شیشه بکوبی،ابر باش تا همه منت باریدنت را بکشند...
از نظر شرعی اگر وقتو تنگ کنی میشه با تیمم نماز خوند ولی خیلی معصیت داره.به نظر من کلاه شرعیه.حالا یه وقتی چی بشه نتونی اینکارو بکنین ولی متاسفانه دیدم بین بعضیا حتا متدینین رواج داره
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...