2777
2789
عنوان

کانون چندقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 66281 بازدید | 171 پست
مفتاح جونم سلام عزیزم .. خوبی گل پسرا خوبن؟
دکترت چی می گه در مورد شیرت به نظر خودت کافیشونه؟ من نی نی هام ماه اول رسیدن به 4 کیلو البته پسرم موقع تولد 3150 بود و دخترم 2600 ببین اگه نیاز بهشون کمکی بده شیر خشک هم به خدا چیز بدی نیستا... من که بهشون کمکی میدم دکتر می گه دیگه قطره ویتامین و آد و آهن نمی خوان چون همه اینارو شیر خشک داره و غنی شده هستن حداقا بزار نی نی هات یه کم جون بگیرن بعد شیر خودتو بده من الان شیرم خیلی خوب شده (بعد 3 ماه) بیشتر شیر خودمو می دم شبا که بخوان خوب بخوان و حسابی سیر شن شیر خشک می دم الان دیگه کمتر وزن اضافه می کنن به خاطر شیر خودم ولی خوب یه کم تو دست میان بچه هامو که اوایل بغل می کردم می گفتم الانه که دنده هاشون بشکنه دیگه به خاطر همین کمکی بهشون دادم تا یه کم جون گرفتن الان 2 تاشون شدن 6 کیلو

امیر حسین موقع تولد 3150 در دوهفتگی 3500 در ماه اول 4400
هستی 2600 در دوهفتگی 3300 در یه ماهگی 4 کیلو
بچه هایه منم هنوز که هنوزه از دماغ و دهنشون شیر بالا میارن یه چیز طبیعیه فقط حتما آروغشون بگیر و تا نیم ساعت افقیشون نکن همیشه بیشتر از یه آروغ دارن فکر نکن اگه یه دونه زدن دیگه ندارن چون وقتی خوابیدن و می خوان آروغ بزنن باهاش شیر میارن بالا شبا هم به پهلوشون کن پشتشونم یه بالش بزار تا بر نگردن من الان که اینا رو همش دمر می خوابونم خودشون سرشون که خسته میشه از یه سمت یه سمته دیگه بر می گردونن کلی هم دست و پا می زنن و یه کوچولو جایه جا می شن.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که گریپ میکسچر میدادم اصلا فایده نداشت امیر حسین یه ریز دهنش باز پیش یه دکتر متخصص تغذیه کودکان می برم که بهم گفت تو 20 سی سی اب جوشیده یه نبات اندازه یه لپه بندازم با 4 تا قطره عرق نعنا بهشون بدم تا ساکت شن البته الان که بزرگتر شدن نباتو اندازه یه نخود با 7 تا قطره نعنا می دم اگه می خواین شماره این دکتر تغذیه رو بهتون بدم مطبش تو شریعتیه
واقعا معجزه می کنه هر میدم سریع ساکت می شنو و می خوابن بعد دکتره گفت اگه زودی از خواب پاشن یعنی گشنن بهشون که شیر میدم راحت یه چند ساعتی می خوابن
سلام الهام جون
ببخشید دیر دیدم من الولین سونو را پیش معینی رفتم 20 روز بعد از جواب دومین آزمایشم عزیزم احتمال چند قلوئی داری چون عدد بتا خیلی بالا رفته و معینی خیلی تبحر داره و سونو وازینال انجام نداد از روی شکم سونو کرد استرادیول را یادم نیست فکر کنم تا 15 هفتگی خوردم ولی پروزسترون را تا آخرش داشتم البته از 15 هفتگی تبدیل به آمپولی شد که هفتگی می زدم
ما مانهای دوقلو من یه کالسکه دوقلو تو آگهی ها گذاشتم برای فروش خیلی ارزونه اگه خواستین با این شماره تماس بگیرین تخفیف خوب هم می دم 09379251549
110 تومان گذاشتم پشت هم هست و چند بار بیشتر استفاده نکردم چون یه مارکدار ش را برام آوردند این یکی را کنار گذاشتم
بهارک جان سلام من رفتم سونو و یک جنین زنده تشخیص داد .از 1 مهر باید برم مدرسه که 1 ساعت کلا توی راه هستم شما از چه زمانی سر کار می رفتین آیا توی خونه کار می کردین.من الان که حدود هفته 7 هستم در حال استراحتم می ترسم مهر برم سر کار ولی باید برم چون رسمی نیستم.می شه بگی چه مواردی رعایت می کردی
بچه ها جون من 3 قلو باردارم و نگرانم که چرا کاهش جنین ندادم ( ریداکت ) کسیو سراغ دارین که 3 قلو داشته باشه جدیدا ؟ یا خود شما کیا 3 قلو دارین و داشتین که نگرانیهامو برطرف کنین ؟البته تحت نظر دکتر معینی هستم و سپردم به خدای مهربون . دکترم گفت خطر 3 قلویی به اندازه 2 قلو شاید کمی بیشتر باشه برام دعا کنید که صحیح وسالم به دنیا بیان و زیاد عجله نکنن . من الان هفته 16 رو شروع کردم . کی نی نی ها تکونشونو حس میکنم و کی جنسشون معلوم میشه ؟ مرسیییییییییییییییییییییی از همتون
2810