2777
2789
عنوان

کانون چندقلوها

66281 بازدید | 171 پست
پیشنهاد می کنم والدین چند قلو ها در این تاپیک نظرات و مشخصات نی نی هاشونو مطرح کنند.

اولیش خودم:
علی و عرفان
متولد 19 بهمن 1386
وزن هنگام تولد: حدود 1900 گرم
(35 هفته)
سلام لطفا کمک ...

دو قلوهای من مخصوصاا یکیشون 5 ذقیقه که شیر می خوره خسته می شه . من چه کار کنم که شیر خوردنشون گسسته نباشه؟ گاهی 3-4 ساعت وقت می زارم تا هر دو سیر بشند.

مفدار شیرم هم خوبه چون وزنشون خوب رشد کرده فقط خیلی خسته می شم . دز ضضمن 50 روزشونه الان . من 2-3 بار در رئز هم شیر خشک ممیدم و گاهی هم مجبورم شیر بدشم و بهشون بدم .

لطفا منو راهنمایی کنید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به مادر مفتاح تولدشون مبارکه حتما به این نکته توجه کنید که بچه ها به پشت نخوابند، به پهلو بخوابونشون در غیر اینصورت وقت بالا آوردن احتمال خفگی می ره اگه بالا اوردن از دهان و بینی بیش از 3 بار در روز شد حتما به پزشک مراجعه کنید با نظر پزشک از شیر کمکی استفاده کنید (یکی کامل شیر مادر بخوره و دیگری شیر خشک) دل درد نوزادهای دو قلو فقط صبر و تحمل می خواد ولی استفاده از عرق نعنا توسط مادر خیلی کمک می کنه برای ختنه هم ترجیحا جدا جدا ختنه کنید (مثلا با فاصله 2 هفته) زمان ختنه هم حدود 3 ماهگی مناسبه
سلام مفتاح جون همه اینها که گفتی طبیعی هست و چاره ای جز تحمل و گذشت زمان نیست دوقلو ها چون نارس تر از بقیه هستند این جور مسائل را بیشتر دارن من دخترم دائما بالا می آورد تا 2 ماهگی که خوب شد و پسرم هم کولیتی بود یعنی هر روز عصر تا آخر شب ماجرای گریه اونم از نوع یکنواختش را داشتیم تا 5 ماهگی هم ادامه داشت فقط از دادن گریپ میکسچر دریغ نکن دکتر ها به خاطر جوش شیرینش استفاده اش را محدود می کنند ولی نی نی گناه داره از بس گریه می کنه هلاکه من که می دادم آرام تر می شدند
نسرین جون من صبح می شستم روی کاناپه ظهر از جا باند می شدم یکسره داشتم شیر می دادم چون تا این سیر میشد اون یکی دوباره گرسنه بود تا 6 ماه هم شیر دادم البته شیر کمکی هم می دادم و بعد از 6 ماه از شیر گرفتمشون البته خودشون دیگه نخوردند. دائما هم دهنشون اینور اونور میرفت طبیعی هست همون ماهی یکبار برای کنترل قد و وزن و کفایت شیر کافیه
در مورد ختنه بهتره تا زیر یک ماه ختنه کنی دکتر بیمارستان پسرم می گفت بهتر بود همون شب که به دنیا اومد ختنه بشه که پرستارهای نامرد به خاطر کار خودشون ما را تر سوندن که وزنش کمه و بعدا ختنه کنید . تا زیر یک ماه بچه بی حسه و در د کمی حس می کنه
بهارک عزیزم سلام
نینی ها چ
چطورند ؟ تماس گرفتم بر نداشتی عزیزم ناراحت نباش من کارن را 3 ماهگی ختنه کردم چون وزنش کم بود وگرنه خطر مرگ داشت پرستارش راست گفته بهارک نوشته ها را می بینی شاهکار کارن هست دکمه ها را کنده به زور تایپ میکنم تورو خدا الان میشین یا چها ر دست پا می کنند آغون هم افتادند تو رو خدا بگو دلم آب شد بهارک جون دارم میرم برای دومی اقدام کنم نمیدونم ابن سینا برم یا رویان دلم برای فلور و شما دلتنگ شدم بوس
سلان آناهیتا جون خوبی کی تماس گرفتی دوباره زنگ بزن

بچه ها حسابی بزرگ شدن ولی چهاردست و پا نمی رن فقط توی روروئک هستند وخیلی هم با هم بازی می کنند حسابی هم ادد ادد و ددر ددر می کنند
به نظزم برو مطب معینی چون جدیدا مریض هاش رو می بره بیمارستان آبان و همه مراحل را هم خودش انجام می ده رویان خیلی افتضاح شده
سلام به همه سلام مفتاح جون من تازه اینجا را دیدم. پسرهات چطورن؟ چقدر وزن گرفتن؟ فقط شیر خودت را می دی یا کمکی هم میدی؟ یکی از دخترهای من هم بعضی وقتها شیر را از بینی ودهانش بالا میاورد. دوستم که دکتر گوش وحلق وبینی است گفت جای خوابیدنش شیب حدود 30 درصد داشته باشه. منم جاش را شیبدار کردم. خیلی بهتر شد. الان هر چند روز یه بار این اتفاق می افته.
سلام بهارک جان 9 تیر در موسسه رویان دو تا جنین فریز انتقال دادم که روز 23 تیر جواب آزمایش 60 و روز 28 تیر 664 شداگه می شه راهنمایی می خوام. تا کی باید استرادیول و پروژسترون استفاده کنم . رویان گفته 14 مرداد برو سونو داخلی که این اطراف نداره آیا سونو معمولی نشون می ده.آیا شما لکه بینی داشتی ؟ چه راهنمایی برای سالم موندن جنین داری. ببخشید از سوالای زیاد که پرسیدم واقعا ممنون
2810