2777
2789
عنوان

سیر تحول غذاها 🥴

274 بازدید | 14 پست

دیشب چلو گوشت و جوجه کباب گذاشته بودم 

گوشت خورده نشد 

امروز ظهر تبدیلش کردم به قیمه تا حدودی به خورد مهمون دادم   البته چون دوتاشون نبودن خودم و شوهرمم گوشت نمیخوریم بازم یک قابلمه مونده 

به نظرتون میشه تبدیل به دمکنی کنمش  

واقعا یکی از دلایلی که از مهمون داشتن بدم میاد غذاهاییه که میمونه و نمیتونی قالبش کنی به کسی   

شما چکار میکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان مرغ دارم با بقیه ی قیمه  قیمه هه رو میبینم دلم میخواد پرتش کنم از پنجره بیرون  حیفم ...

بریز توی ظرف یه بار مصرف و برو بده به یکی از این بچه هایی که سر چهار راه گل میفروشن

خیلی هم دلش شاد میشه

لا اقة لنا.
الان مرغ دارم با بقیه ی قیمه  قیمه هه رو میبینم دلم میخواد پرتش کنم از پنجره بیرون  حیفم ...

همه رو بریز تو ظرف یه بار مصرف بذار کنار سطل آشغال پیشیا میان میخورن😻

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
یه جوکی بود که بعضیا از یه چیز صد مرحله استفاده میکنن مثلا   یه زیرشلواری تبدیل میشه به دمکنی و ...

آها فکر کردم منظورت دمیه😅

این کاربری واگذاری  شده  به  حسین GKخریداری کردم  از  صاحبش☺