دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم دبستان باقرالعلوم الان بالاترین ورودی تیزهوشان توی مدارس اصفهان رو داره واقعا خوبه برا ...
شرمنده خانمی اینکه میگی بیشترین ورودی تیزهوشان را داشته طبق چه سندی میگی؟ اخه من شنیدم از نظر رتبه علمی مدرسه خیلی بالایی نیست حتی رفتم پرسیدم کتابهای تیزهوشان یا ورودی تیزشوهان هم تدریس نمیشه واسه همین واسم سوال پیش اومد که چطور بیشترین قبولی را شما میفرمایید داشته
عزیزم دبستان باقرالعلوم الان بالاترین ورودی تیزهوشان توی مدارس اصفهان رو داره واقعا خوبه برا ...
حتی من شنیدم از نظر رتبه بندی علمی از مدارس سادات و محمد باقر هم پایین تره
خزاعی هم ورودی تیزهوشان داشته
بیشترین ورودی تیزهوشان را بعید میدونم🤔خودشون هم چنین ادعایی نداشتن حتی من یکی از گزینه هام این بود که با بچه کتابای تیزهوشان کار نشه و گفتند اصلا کار نمیشه یه سری کتاب که خود اموزش پرورش معرفی میکنه و یکسری کتابم مختص خودمدرسه
واقعا این دوسال تا وقتی غیر حضوری بودن متوجه نبودیم ولی واقعا مدارس غیرانتفاعی گند زدن مخصوصا از مدر ...
متاسفانه من پیامهای شما را تا قبل از ثبت نام دخترم ندیدم و واقعا به حرفتون رسیدم چقدر اشتباه کردم که دخترمو بردم آوای ماندگار واقعا راضی نبودم تا انتقاد میکنیم هزار تا برچسب رو دخترم و خودم میچسبونن تا ایراد خودشونو بپوشونن از مامانای دیگه که پرس و جو کردم فهمیدم انگار بقیه بچه ها هم مشکل تمرکز و یادگیری وهزار تا مشکل دیگه دارن و معلم کاملا بی گناهه😬😬 یعنی تو یه کلاس همه مشکل دارن؟!!!!!؟ چندتا از مامانا همین وسط سال بچه هاشونو از این مدرسه بردن و ما نفهمیدیم علتش چیه ولی متاسفانه شوهرم بامن همکاری نمیکنه و میگه وسط سال بچه را جابجا نکن انشالله دوماه بعداز عیدم بگذره و منم برم یه مدرسه دیگه
اگه سمت خیابان کاوه و سه راه ملکشهر اینا کلا شمال اصفان دنبال دبستان دخترانه خوب میگردین به نظر من بهترینش حوریه هست خیلی ساله سابقه دارند بشدت کادر عالی دارن، محیط شاده و معلماشم عالی ان. ادرس پیجشونم اینه @dabestan.hoorieh
سلام من خیلی راجع مدارس ابتدایی دخترانه تحقیق کردم غیرانتفاعی ها از همه بهتر باقرالعلوم خزایی امام ...
سلام عزیزم.بین امام صادق و آوای مهر کدوم رو پیشنهاد میدین.چون خیلی در مورد استرس وارد کردن به بچه در امام صادق و خزایی گفته میشه.یا اینکه به بچه ربط داره