2777
2789
عنوان

احساس شناور بودن،بیماری عجیب😔

14023 بازدید | 157 پست

چن ماهه توی بدنم بخصوص پشت سرم‌احساس شناور بودن دارم،همیشه انکارتوی قایقم وقتی نشستم یا میخوابم،خیلی بده

گاهیم حس میکنم دارم فرو میرم توی زمین،حتی وقتی راه میرم

کسی تجربه ای داشته؟

😔😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب اینجوری شدم ...با ترس یکی ازخواب پروند منو فکر نمیکردم صبحو ببینم انقد حالم بد شد سری آب قند خوردم روزمو مجبور شدم بخورم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید

اره منم بعضی وقتا اینجوری میشم .بعضی وقتها دراز میکشم حس میکنم انگار مغزم داره خونریزی می‌کنه سرم سنگین میشه😶🚶

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
رفتم مسخرم کرد گف همچین بیماری نداریم😔

ی دکتر خوب برو این مشکلت شاید جدیه

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

این حالتم پیش میاد اره ولی بیشتر حس شناور بودن باهامه

سه ازمایش کامل بده شاید  اهن بدنت کمه 

قند و فشارتم  چک کن خیالت راحت باشه 

در کل ب نظر نمیاد مورد خیلی خطرناکی باشه 

بهت پیشنهاد میکنم پیش یه دکتر عمومی خوب‌برو