2777
2789
سلام . قصد دارم بعد از مرخصی 6 ماهه زایمانم یه مرخصی 6 ماهه بدون حقوق هم بگیرم . آخه با 2 تا بچه می مونم چیکار کنم ؟؟؟!!!!!! اما برای اون 6 ماهه مرخصی بدون حقوقم دنبال یه دلیل محکم پزشکی می گردم . یه گواهی پزشکی با یه مشکل جدی ( البته خدای نکرده ) یه گواهی پزشکی الکی ! مثلا دیسک کمر ... ایشالا برای هیچکی پیش نیاد . به نظر شما چه مشکل دیگه ای خدای ناکرده میتونه بعد زایمان آدم رو 6 ماهه دیگه خونه نشین کنه ؟؟؟ یه دلیل محکم و قانع کننده براشون میخام . به نظر شما چی بگم ؟ از چه دکتری گواهی بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مامان پرنیان و پارمیس
عزیزم اگر جای دولتی کار میکنی که نمیتونی همچنین دلایلی براشون بیاری چون باید مدرک و سند محکمی داشته باشی چون خودشون از بیمارستان یا جایی که گواهی پزشکی آوردی استعلام می کنند
به نظرم اگر شرایطت رو براشون توضیح بدی راحتتر بهت مرخصی میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 1 سال کارمو نیمه وقت کردم.....کارم هم دولتیه...چیزی که بهشون گفتم اینه که دور از جون دور از جون بچه هاااااممممم به دلیل وزن کم موقع تولد یه سری بیماریهایی دارن که نیاز به مراقبت تمام وقت داره شوهرم هم کارش اقماریه ماهی 20 روز تهران نیست مجبورم!!!اونا هم قبول کردن

این کار اقماری خیلی جاها جواب میده ها...میخوای روش فکر کن

منم بهشون گفتم که بچه هام کوچک هستن و پدرشون با مهد رفتنشون اصلا موافقت نمکنه و کمک و همراهی هم ندارن به خاطر اینکه شرایط زندگیم کمی ثابت بشه مرخصی میخوام که بهم دادن تازه من دولتی بودم باید به هزار نفر جواب پس میدادم بعد از اتمام مرخصی هام کلا بازخرید کردم خودم را و خلاص