2777
2789
عنوان

بیاید خواهشاً کمکم کنید واقعا نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 37 پست
اگه اینچوریه مشخصه ادم زندگی نیس فقط بخاطر مول خونه ماشین وموقعیتت میخادت کسی ک عاشقه اینارو نمیگه ا ...

تصمیم گرفتم سکوت کنم نه پیامی بهش بدم نه رنگی چون زنگ زدم قطع کرد...منتظرم ببینم کی میاد اگه نیومد خونه بیشتر از یکی دو هفته تصمیمات جدی تر میگیرم

تصمیم گرفتم سکوت کنم نه پیامی بهش بدم نه رنگی چون زنگ زدم قطع کرد...منتظرم ببینم کی میاد اگه نیومد خ ...

اره عزیزم خوب کاری میکنی منم یکی مث این ت زندگیم بود ولی خب بخاطر زمینایی ک ارث میرسید بهم اومد جلو حتی احمق شغل دیپلمم نداشت هیچیییی من ب اجبارعقدش دراومدم ودراخرب نیت شومش پی بردم ومهم ترازاایناعاشقش نیودم ودوسش نداشتم طلاق گرفتم😔چ سختیا وحرفای زشت ک نگفتن بهم اقوام درجه یک بود😭😔 دراخر بکوری چشم همش ی شوهرکردم شغل عالی خونه ماشین زمین برام خرید حتی چششودراومد درسه کمی عصبیه وبداخلاق ولی عاشقشم😂

برات ازاین عشقاارزومیکنم

اللهم عجل فرجه مهدی ❤♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم خوب کاری میکنی منم یکی مث این ت زندگیم بود ولی خب بخاطر زمینایی ک ارث میرسید بهم اومد جلو ...

ممنون عزززیز دلم آمین...لطفا منو یادت نره دعا کن خدا به دلم آرامش بده فقط چون حس میکنم اگه برگرده هم منو بی ارزش کرده بی احترامی کرده در کل کاری نمونده نکرده باشه که دلم نسوزه

چشم حتما برات موقع خوندن قران دعامیکنم مخصوص  شغلش چیه؟

تو شرکت کار میکرد از نامزدی رفت پیش بابام که سیستم صوتی داره یاد گرفت الان خودش مغازه زده درآمدش رفته بالا فاز جدایی اینا میگیره میگه به پول رسیدم حتما دیگه

تو شرکت کار میکرد از نامزدی رفت پیش بابام که سیستم صوتی داره یاد گرفت الان خودش مغازه زده درآمدش رفت ...

اهان همونو بگو خدانکند ک گدامعتبرشود گرمعتبرشود زخدابیخبر شود

بزنه خاهرسعی کن مث من رفتارنکنی جوری ک محبوری باهاش بمونی چون ک ازدواج دومم بود مثلا توخودتوبالابگیر ارزش واحترام قایل بشو مث من نشوتوروخداارزش احترامی ندارم میدونه ک مجبورم باهاش بسازم چون ک طلاق گبیرم میشم ی بیوه ک بی ابرو شده توشهرمااینجوریه😭

اللهم عجل فرجه مهدی ❤♥️
اهان همونو بگو خدانکند ک گدامعتبرشود گرمعتبرشود زخدابیخبر شود بزنه خاهرسعی کن مث من رفتارنکنی جوری ...

اینطوری نگو انشاالله خوشبخت باشی همین که خیلی دوست داره کفایت میکنه