2777
2789
عنوان

بیاید خواهشاً کمکم کنید واقعا نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 37 پست
بنظر منم یه برنامه ای بچین برا خودت نرو... بعدا هم اگر گفتن چرا نیومدی رودربایستی نکن بگو دلخور شدم ...

نه دیروز که خواهرش پیام داد خ مودبانه تبریک گفتم آرزو خوشبختی کردم و گفتم که مقدور نیست بیام وقتی دلیلش رو پرسید گفتم شما هیچ موقع برای من نبودید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم میگه نیای من خرد میشم منم میگم وقتی تو تنها رفتی منو در جریان نذاشتی حتی من اون موقع خرد شدم

دلیل اصلیش همسرت و رفتارشه

چطور تونسته بره؟

به نظرم باید خیلی جدی برخورد کنی یعنی چی که به شما نگفته!

دوران مجردیش تموم شده و تو هر مراسم رسمی باید با شما باشه اگر نه اینم تنها بره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
دلیل اصلیش همسرت و رفتارشه چطور تونسته بره؟ به نظرم باید خیلی جدی برخورد کنی یعنی چی که به ش ...

وای چقدر خوشحال شدم که شماها که بی طرف به قضییه نگاه کردید هم با من هم عقیده بودید کم کم داشتم شک میکردم که من الکی بهم بر خورده

وای چقدر خوشحال شدم که شماها که بی طرف به قضییه نگاه کردید هم با من هم عقیده بودید کم کم داشتم شک می ...

نه کاملا حق داری

ما ازدواج نمیکنیم که هرکدوم بازم به رفتار دوران مجردیش ادامه بده

همسرت رو باید درست کنی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
واقعا نظر تو هم همینه؟!میگم الان فکر میکنم حسودم ولی مهم نیس بذار هر طور می‌خوان فکر کنن من الان تا ...

ویتیداینارو میگی یادم خودم میفتم حالابتوبی احترامینکردن توهین فحش نفرین مادرش ی شب بی دلیل همه حرفای خاله زنکیو انداخت گردنم خدامیدونه چقدر فحش خوردم نامزدم میگف بایدبمونی نمیزارم بری اون خودش جواب مادرشو میدادحتی تهدی ب زدن مادرش کرد ک بس کنه منم بی تقصیرمادرش گمیگف حق نداره بمونه بندازش بیرون صبح رفتم خونمو خداشاهده ظهر زنگ زد باید بیای خونمومادربرات ناهارموردعلاقتوپخته منم خر رفتم خاک برسرم گ رفتم البته مادرش عقل نداره همه میدونن اینو ببین کارای ک من کردم سبک شدم تونکن

اللهم عجل فرجه مهدی ❤♥️
عزززیز دلم چقدر بد بود حتی تصورش...الان چطوره رابطتون؟!

خوبه خاهرمن ک ظاهزااحترام میکنم و محبت ولی دلم باهاشو صاف نشد ک وقنی ک گف الهی چندشب دیگه عروسیمون بود الهی لباس عروسش بشه کفن فردابزارنش توکفن بچم بره خاکش کنه 😣😔😔😔اولش نفرسن پسرش گرد وبعدش گف تودروغگوبودی باعث شدی من نفرینش کنم پس همش براخودت بیاد😔

ابجی بی احترامی نکردم تاالان بهش صبخ عروسیودهنم زهر کرد باپسرش ولی سکوت وسکوت تابه الان اون دوتاجاریم ولی حق منوازش میگیرن یکیش زد کتکش ک تاجندروزدست مادرشوهرم کبودبود😹اوناروبیشتردوستداره تامن😔دلم پره بگم برات سرت دردمیادببخش ایقد ح زدم دلم پره 

اللهم عجل فرجه مهدی ❤♥️
خوبه خاهرمن ک ظاهزااحترام میکنم و محبت ولی دلم باهاشو صاف نشد ک وقنی ک گف الهی چندشب دیگه عروسیمون ب ...

الان چون من خ قاطع گفتم نمیام شوهرم قهر کرده و تهدید به خراب شدن زندگیمون می‌کنه...ولی هنوز تصمیم من به نرفتنه تازه مصمم تر هم شدم

الان چون من خ قاطع گفتم نمیام شوهرم قهر کرده و تهدید به خراب شدن زندگیمون می‌کنه...ولی هنوز تصمیم من ...

بگواگه میخای برا یه جیزای گوچیک زمدگیمون رو بهم بزنی پس باید منتظربدترازاینام باشم ک زندگیم تباه بشه بگو بکن ایناتهدید توخالیه راسی مراسم مامزدیشون اون جاریات هم بودن؟یافقط اومدن ی نگاه بکنن و برن؟

اللهم عجل فرجه مهدی ❤♥️
بگواگه میخای برا یه جیزای گوچیک زمدگیمون رو بهم بزنی پس باید منتظربدترازاینام باشم ک زندگیم تباه بشه ...

نه من تک عروسم خیر سرم...خیلی جدی گفت جدا شیم البته اینو بگم من شاغلم ولی کل حقوقم واسه قسط می‌ره ولی خونه و ماشین واسه من بعد همیشه کارتش دست من بود واسه خرج خونه ولی از اون روز کارت رو برداشته از تو کیفم منم سویچ رو برداشتم از جیبش الان بهش اینم برخورده میگه سویچ رو برداشتی مالت رو جدا کردی همه چی تموم..‌.منم گفتم دوس ندارم خراب شده زندگیم ولی اگه اصرار داری منم حرفی ندارم

نه من تک عروسم خیر سرم...خیلی جدی گفت جدا شیم البته اینو بگم من شاغلم ولی کل حقوقم واسه قسط می‌ره ول ...

مگه َشغلت جیه ابجی؟راسی ماشین وخونه ماله خودته ؟خودش شغلش چیه؟ایول بتوحقه بخداک کارتوبرداشت توم کلیدو معلومه خیلی زرنگی ومعقول

اللهم عجل فرجه مهدی ❤♥️
مگه َشغلت جیه ابجی؟راسی ماشین وخونه ماله خودته ؟خودش شغلش چیه؟ایول بتوحقه بخداک کارتوبرداشت توم کلید ...

درمان کار میکنم عزیزم هر چی دارم همش با سختی دراومده خدا سر شاهده اومد تو زندگیم هییییبچی نداشت آدم کردمش زبون درآورده...از صب آنقدر گریه کردم

درمان کار میکنم عزیزم هر چی دارم همش با سختی دراومده خدا سر شاهده اومد تو زندگیم هییییبچی نداشت آدم ...

اگه اینچوریه مشخصه ادم زندگی نیس فقط بخاطر مول خونه ماشین وموقعیتت میخادت کسی ک عاشقه اینارو نمیگه البتع شوهرمتم اینجوری میگف بعده عقد بهم وتاالان ک ۲سال ازدواج کردیم بازم میگه ولی کمتر همش میگف طلاقت میدم اینکارو کردی اون کارو اکه بکنی ولی خدامیدوته چقدر عاشقمه ودیونم اگه عاشقته کنارنکش واگع برعکسه خاهش نیکنم برو کنار ایناخیلی خطرناکن

اللهم عجل فرجه مهدی ❤♥️