2777
2789

سلام،بچه ها خواهر شوهر من دو سال از من بزرگتر و مجرد بود موقع ازدواج من این بشر با خواهر کوچکش یعنی هر کاری کردن که دوره نامزدی ما رو زهر کنن...کلا شوهر من۲قلم رو بعنوان شیربها یا همون کمک جهیزیه خرید فرش و تلویزیون بعد موقع خرید فرش پدرشوهرم نذاشت فرش آشپزخونه بخره یا پادری بخره گف اونا رو ننوشتیم تو برگه توافق یا مادرشوهرم انگشتری که موقع مرگ مادربزرگ همسرم داده بود به نامزد آینده نوش رو نداد کف به من داده دلم نمیخواد بدم...خلاصه خ کارا کردن بخدا اصلا منو حساب نمیکنن تو جشن تولداشون یا مهمونیاشون انگار نه انگار یه دونه عروس بیشتر ندارن.‌..

بعد چند هفته پیش خاستگاری خواه شوهرم بود شوهرم رفت تا قبل شروع خاستگاری هم به من نگفته بود با پیام خبر داد موقع خاستگاری...نمیدونم چرا دوس ندارن تو جنعشون باشم هم خدایی چهره و قیافه معقولی دارم هم تحصیلکرده هستم و شغل خوبی هم دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توام حسابشون نکن به همین راااااحتی

چنتا رفیق پایه داشته باش تا دعوتت نکردن به هیییچ عنوان نرو وقتی رفتی تا باهات صحبت نکردن باهاشون صحبت نکن پیش شوهرت بشین و مث یه مهمون برو و بیا 

عزیزم احترامو خودت برا خودت بساز

راستش من خ نارحت شدم این بار چندم بود انگار حسابم نمی‌کردم چون مراسم ختم مادربزرگم هم نیومدن الان من تصمیم دارم مراسم خودمونی که بله برون ولی کوچیک گرفتن واسه کرونا رو نرم چون حس میکنم خ سبک میشم با رفتن انگار هر وقت اراده میکنن من هستم 

خداییش من نمفهمم خانواده های شوهرا چرا اینجوری رفتار میکنن ...اصن مرض دارن انگار ...همه هم مثه همن ا ...

ن بخدا همه مثل هم نیستن 

ما ک کم عروسمون نذاشتیم اون اصلا خودشو ب ما نمیگیره

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

من کرونا داشتم کادر درمان هستم تو این مدت نکردن یه بطری آبمیوه بگیرن بفرستن واسه من...حتی پیرسون رو هم بردن پیش خودشون من دوره قرنطینه تک و تنها بودم...الان خواهرشوهرم و شوهرم گیر دادن که نه باید بیای نمیشه ما مراسم تو بودیم  منم گفتم خب داداشت میاد جبران میشه 

راستش من خ نارحت شدم این بار چندم بود انگار حسابم نمی‌کردم چون مراسم ختم مادربزرگم هم نیومدن الان من ...

اگه واقعا ادعای عقل شعورداری ابجی نرو واقعابخدا اگع بری ازت ناامیدمیشم اگه جات بودم عمرانمیرفتم توی ک شدی عضوی ازاونابدون ک شوهرتم ازاونا🤐

اللهم عجل فرجه مهدی ❤♥️
اگه واقعا ادعای عقل شعورداری ابجی نرو واقعابخدا اگع بری ازت ناامیدمیشم اگه جات بودم عمرانمیرفتم توی ...

واقعا نظر تو هم همینه؟!میگم الان فکر میکنم حسودم ولی مهم نیس بذار هر طور می‌خوان فکر کنن من الان تا میگه باید بیای دلشوره میگیرم اشکام میاد چرا باید خودمو بی ارزش کنم آخه

واقعا نظر تو هم همینه؟!میگم الان فکر میکنم حسودم ولی مهم نیس بذار هر طور می‌خوان فکر کنن من الان تا ...

بنظر منم یه برنامه ای بچین برا خودت نرو...

بعدا هم اگر گفتن چرا نیومدی رودربایستی نکن بگو دلخور شدم ازتون سره فلان قضیه ...حرفتو نخور اصلا بهشون بگو که بفهمن 

خداییش من نمفهمم خانواده های شوهرا چرا اینجوری رفتار میکنن ...اصن مرض دارن انگار ...همه هم مثه همن ا ...

واقعا همه اینطوری هستن؟ولی من تو همکارام میبینم آنقدر باهاشون گرمن انگار خونواده خودشون هستن ولی من هر کار بگی کردم که این رابطه گرم سه ولی نشد یعنی نخواستن