2777
2789

من یه بار اوایل عقدمون شوهرم ۴ زانو تو سالن نشسته بود سرش تو گوشی بود اومدم قابلمه رو ببرم اون طرف یهو از دستم ول شد صاف افتاد جلو شوهرم اونم محو گوشیش بود یهو دو متر پرید هوا🤣 انقد خجالت کشیدم☹

شما چ سوتیایی دادین. هر مدل سوتی قبوله

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزی صدتا سوتی میدم ، دیگه جایی میرم میگه حواست باشه سوژه بقیه نشی😅

مثلا چیا😁

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
😐من سرتاپام سوتیه:/

مثلا چه سوتیایی😁

من یبار باهاش دعوام شده بود بعد شب بود نصف شب خوابالوی خوابالو بودم بعدش اونم پایین تخت دخترم نشسته بود همونجا ام خوابش برده. بود منم اینجوریم ک قهر کنم انقد بی محلی میکنم تا بیاد منت کشی هیچی دیگ اومدم پیشونی دخترمو بوس کنم اشتباهی پیشونی شوهرمو بوس کردم بعد بیدار شد و منو بغل کرد برد تو اتاق و دیگ اشتی کردیم 😂😂

تا دلت بخواد خدای سوتی ام

داشتن با اب و تاب تعریف میکردم براش

بجای پدر خرج گفتم مادر خرج((شایدم برعکس هنوزم نمیدونم کدوم درسته😂😂😂😂😂،همون منظورمه ک تو دورهمی و تفریح دنگی باید پول داد ب کسی ک همه خریدارو کرده))

چون خیلییییی با اب و تاب تعریف میکردم

اینو اشتباه گفتم

اقا افتاد ب خنده

حالا بخند کی نخند

مگه ول میکرددد

منم کوتاه نمیومدم میگفتم درست گفتم😃😂😂😂😂

تهش فک کنم بس حرصم داده بود سرخ شده بودم گرفت ماچ محکمم کرد گفت ادامشو بگو😑😑😑