بسم الله النور💫
چیزایی که از لحظه تصادف میخوام بهتون بگم تا اومدن اورژانس چندین دقیقه بود .لحظه لحظش رو باهم میریم جلو که شاید هزاران صفحه بشه اما من خلاصه میکنم همه چیو براتون.
نکته مهم* : من از لحظه تصادف تا رسیدن به بیمارستان بیهوش نبودم همه چیو میفهمیدم!
بجز چند دقیقه که مرده بودم و در دنیای دیگری سیر میکردم.
پس انگار از لحظه تصادف تا رسیدنم به بیمارستان من دو نوع خاطرات دارم یکی حیات، یکی مرگ.
رفتن من به اون دنیا و برگشتنم در زمان دنیایی کوتاه بود ولی در زمانی که من سپری کردم سالها بود که لابلای دقایق سپری شده از لحظه برخورد تا رسیدن اورژانس قرار داره. ⏹
خب، حادثه اتفاق افتاده تمام صورت من و جمجمه ی سرم له شده، چشمام نابینا شده، لبو زبون و دندون و حلق و حنجره و دماغ و فک و گونه ی من کاملا باهم مخلوط شده و به گفته ی اورژانس ، در صورت و جمجمه ی من هیچ چیزی قابل شناسایی و سالم وجود نداشته جز دو تا گوش لوله شده و موهای پر از خون، هیچ عضوی از صورتم سالم نمونده و همه له شده بوده.
حالا از خاطرات خودم:
⏸ درد تمام وجودم رو فرا گرفته بود اون قدر شدید که هر لحظه اش هزاران بار آرزوی راحت شدن از درد میکردم،ناتوان ترین موجود دنیا در اون لحظه بودم که با هربار نفس کشیدن صدها بار قفسه ی سینم میترکید، من نمیدونستم چیشدم و شدت وخامت وضعم چقده فقط میدونستم از درد دارم میمیرم.
تو همین شرایط درد وحشتناک بودم که فهمیدم مردم جمع شدن اول کپسول اتش نشانی اوردن و نمیدونم کجا رو خاموش میکردن، بعد ماشینو به عقب هُل دادن که من آزاد بشم از پرس بین سپر ماشین و بلوکه سیمانی، که پس از رویت من تو اون لحظه بود که فهمیدم چندین نفر غش کردن و صدای جیغ های بی امان میشنیدم؛
(فهمیدم که خانمه اقای راننده با دیدن من غش کرده و راهی بیمارستان شده و چند نفر دیگه ام بودن ک حالشون خراب شده ) بگذریم؛
اونجا بود ک خودمو باختم و تو دلم گفتم مگه چیشدم؟چرا انقد مردم ترسیدن؟ یه عده میگفتن بهش دست نزن یک عده میگفتن اشهد بخون براش یکی میگفت مرده یکی میگفت لباسشو پاره کن راحت جون بده ، یکی میگفت چرا کسی ب اورژانس زنگ نمیزنه ، یکی میگفت این مرده اما اورژانس زنگ زدم، یکی داد میزد این چه مرگیه خدایا راحتش کن یکی میگفت محکن بزن به قلبش شوک بده و...
تو هیاهوی دردهامو این صداها بودم ک حس کردم مردم بالا سرم پول یا همون صدقه میریزن، لنتی های دستو دلباز🤪اینجا بود که دیگه برام مسجل شد من زنده نمیمونم.