2777
2789
چقد دیر میخواد برداره من بعد دو روز تامپونمو کشید وقتی کشید خیلیییییییییی راحت شدم از نظر غذا خورد ...

من بعد۱۰روز تامپون کشید

امروزم گفت۲۴ام تا۲۶ام بیاین بخیه روبکشم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد۱۰روز تامپون کشید امروزم گفت۲۴ام تا۲۶ام بیاین بخیه روبکشم

وای چجوری زنده موندی اون 10 روز  

من از گلو درد داشتم هلاک میشدم حتی بخاطر اینکه گلوم اذیت نشه شبا عمدی نمیخوابیدم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
وای چجوری زنده موندی اون 10 روز     من از گلو درد داشتم هلاک میشدم حتی بخاطر اینکه گلوم ا ...

من شبها خروپف میکردم

به بدبختی نمیدونم دکترم چ فکری کرده

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
منظورم خیلی گرد نبود گرد مدل نیمه فانتزی

الان بنظرت طبیعیه؟

بینیم نسبت به قبل سربالا شده یه قوس خفیف داده از نیمرخم پره هاشو جمع کرده چون بینی خودم قبلش خیلی نوکش جلو و تیز بود

اما قوسش خیلییییی کمه 

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
ببین محکم که بزنی ممکنه به غضروف اسیب بزنه یا یه حالت جمع میشه ممکنه همونجوری بمونه کلا فشار نباید ب ...

اخه شل بزنیم بنظرت تغییر میکنه اصلا؟

من حالا مدام دستم رو بینیمه اروم استخون شو کمی فشار میدم میام تا پایین

یا مثلا پره هاشو از بغل میگیرم ول میکنم

یکم ماساژ میدم کلا بینی مو

جدی

اره بابا من هفته ی اول  رفتم مطب هر کی میدیدم دلش برام میسوخت اون که بامن عمل کرد یه جوری نگام میکرد هفته ی دوم رفتم همون دوستم بودش گفت وای چقدر بهتر شده اون هفته دلم برات سوخت اینقدر که ورم داشتی کلا بینیم نصف شده 

اره بابا من هفته ی اول  رفتم مطب هر کی میدیدم دلش برام میسوخت اون که بامن عمل کرد یه جوری نگام ...

😂😂😂😂😂😂فقط دلسوزی هارو