2777
2789
بخیه های داخل بینی یا خودشون میافتن یا تا یکی دوماه بعد میکشنشون چون غضروف تکون میخوره خوب نیست

ببین یه چیزم بگم

من سوراخ سمت راست بینیم از داخل اومده جلو

دیروز به دکتر همین که رفتم تو قبل اینکه بینیمو نگاه کنه گفتم خیلی ناراحتم داخل بینیم انگار... نذاشت حرفمو کامل بزنم گفت گوشت اضافه اورده انگار؟

گفتم ارررره

گفت از داخل ورم کرده بعضیا اینطوری میشن بعد عمل 

بعد دقیقا همون قسمت بخیه هاشو نکشید

دکترمم دیروز عجله داشت ولی بخیه ها خیلی تابلو زدن بیرون امکان نداره ندیده باشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من۲۸ام عمل کردم  ۱۲روز

چقد دیر میخواد برداره

من بعد دو روز تامپونمو کشید

وقتی کشید خیلیییییییییی راحت شدم از نظر غذا خوردن و گلو درد و اینا

آتلم بعد یک هفته برداشت گفتم بیشتر بمونه بهتر نیس؟ گفت نه خوبه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
عکس بزار ببینم

برو تو لیست تاپیکام

اونی که دیروز زدمو ببین عکسم هنوز هست

البته تو عکس انگار یه جور دیگه افتاده دماغم از رو به رو 

یه جوریه

من روزی که آتل بینیمو برداشتم تا ۲۴ ساعت فقط تو شوک بودم و اشک میریختم 😂😂وحشتناااااااااااک بود الان انقددددددددر خوبه که همه ازم میپرسن کحا عمل کردم 

حیف عکس ندارم وگرنه برات میفرستادم 

اصلا نترس همش ورمه 

ففط درست چسب بزن 

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡
من روزی که آتل بینیمو برداشتم تا ۲۴ ساعت فقط تو شوک بودم و اشک میریختم 😂😂وحشتناااااااااااک بود الا ...

منظورت از درست چسب زدن چیه دوستم؟

ببین یه چیزم بگم من سوراخ سمت راست بینیم از داخل اومده جلو دیروز به دکتر همین که رفتم تو قبل اینکه ...

عزیزم فعلا حساس نشو به خودتم فشار نیار بزار یک ماه که شد ورمش بهتر میشه مخصوصا استخونیا من نزدیک هفت ماهه  عمل کردم هنوز ورم داره بینیم البته من گوشتی بود

پسر برادرم اون یکی هم دختر برادرمه نقاشی کن بفرست

واااا

تاپیکو اشتباه اومدیا

من نقاش نیستم

واااا تاپیکو اشتباه اومدیا من نقاش نیستم

اره شرمنده❤😂

قربون خودم برم نه عملیم  و نه فتوشاپم  زشت اورجینالم ادم باس صادق باشه😌😌😌😌😌یارو موهاشو مثل تازه عروس ها رنگ کرده اونوقت واسه ما حرف از مردانگی میزنه 😏😏😏اونی که مثل خر رفته یه روزی مثل سگ بر میگرده👎👎به بعضی ها باید گفت چقدر  بدم که گوه مارو نخوری 😌😌😌😌اگه گوه خوری شغل بود خیلی ها کار آفرین بودن 🤦‍♀️🤦‍♀️بعضی ها مثل دسته ی صندلی سینما هستن معلوم نیست مال تو هستش یا مال بغل دستیت🤔نه حوصله ی ادم های جدید هست و نه توان  تحمل ادم های قدیم کلا ریدییییم 😐😐😐😐😐
عزیزم فعلا حساس نشو به خودتم فشار نیار بزار یک ماه که شد ورمش بهتر میشه مخصوصا استخونیا من نزدیک هفت ...

اخه داخل بینیم اون خیلی مشخصه

انگار ببخشیدا اشغال دماغ گنده توی دماغمه و من بینیمو تمیز نکردم

خوبه که هرچند قبلی هم مشکلی نداشته

اخه فانتزی یا نیمه فانتزی میخواستم

همه گفتن نچرال عمل کرده و خیلی به خودش زحمت نداده