2777
2789
شکایت کن ازش  مجبور میشه یا خسارت بده یا بدون گرفتن هزینه عملت کنه دوباره

امروز اتل روبردار

ولی منشیش گفت۲۴ام بیا که بخیه هاروبکش

دکترراضی ازعملش ولی دماغم سوراخ هاش نامتقارن

همه مریض هاش راضین

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا خيلي زوده صبر كن ورم داره حالا

خداکن خوب بشه عزیزم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
منم مثل تو بودم ولی بینیم بعد دو ماه نصف قبل شده 😍😍 هنوزم ورم داره و بعد چند ماه خییلی بهتر میشه و ...

من دیروز گریه کردم با یه پیج فیکم به پیج دکتر پیام دادم گفتم من اصلا راضی نیستم دکتر تو مطب سرپایی ایراداتشو ترمیم میکنه یا نه

اخه شنیدم بعضی چیزا مثل جمع کردن پره ها و... اینا سرپایی تو مطب دکترا انجام میدن با بی حسی و به روش بسته

حتی به فکر این بود از زیر سنگم شده پول جمع کنم دارو ندارمو بفروشم که برم فقط این بینی رو درست کنم  قلبم درد گرفته بود از ناراحتی

استخونی هستی یا گوشتی؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من تا دوسه ماه سوراخا به خاطر ورم یکی نبودن الان نزدیک هفت ماهه خوب شدن

خداروشکر عزیزم

امروز اتل روبردار ولی منشیش گفت۲۴ام بیا که بخیه هاروبکش دکترراضی ازعملش ولی دماغم سوراخ هاش نامتقا ...

دکترا خیلی رو دارن

نمیان بگن بد شده

دکتر من دیروز میگفت وااااااااااااای چقد خوبه

به مامانم میگف خط کانتورشو ببین قوس بینی شو ببین 

چقد تو خوب شدی از همه اونایی ک امروز بخیه هاشونو کشیدم بهتر شدی

مامان منم خنثی داشت نگاه میکرد  

تازه میمون دوتا از بخیه هامو نکشید نمیدونم چرا

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
دکترا خیلی رو دارن نمیان بگن بد شده دکتر من دیروز میگفت وااااااااااااای چقد خوبه به مامانم میگف خ ...

😂😂😂😂😂من۲۴ام بخیه هاموقراربکشه

خداکن خوب بشه عزیزم

البته ته دلتو خالی نکنما

منم خدایی از چندین نفر شنیدم تابحال که سوراخ بینی ها بخاطر ورم ممکنه یکی نباشن

شبا طاق باز بخواب زیر سرتو بلند کن

نمک و فلفلم نخور

خواستی نمکم بخوری خیلی کم نمک باشه غذات که سدیم بدنت نیاد پایین

تا یکماه اینارو رعایت کن... چند وقته عمل کردی؟ من امروز شدم 8 روز

دکترا خیلی رو دارن نمیان بگن بد شده دکتر من دیروز میگفت وااااااااااااای چقد خوبه به مامانم میگف خ ...

بخیه های داخل بینی یا خودشون میافتن یا تا یکی دوماه بعد میکشنشون چون غضروف تکون میخوره خوب نیست

البته ته دلتو خالی نکنما منم خدایی از چندین نفر شنیدم تابحال که سوراخ بینی ها بخاطر ورم ممکنه یکی ن ...

من۲۸ام عمل کردم 

۱۲روز