2777
2789

من گچ بینیمو دیروز برداشتم و وقتی خودمو تو اینه دیدم شوکه شدم از بد بودنش 

دکتر گفت چطور شده خیلی سرد گفتم خوبه و اومدم بیرون

وقتی رسیدم خونه چسب بینیمو کندم با اینکه بلد نبودم هنوز چسب بزنم

بعدش وقتی دیدم بینیمو کلی گریه کردم

دیروز یکی از دوستام یه عکس فرستاد برام از یه دختره که گچ بینی شو برداشته بود و بینیش افتضاح بود میگفت اگه ما بودیم سکته میکردیم

و اون خانومم مثل من کلی گریه کرده بود 

اما وقتی عکس چند ماه بعدشو فرستاد اصلااااااا انگار یه بینی دیگه بود

واقعا بهتر شده بود و کلی تغییر کرده بود فرم و اندازه بینیش 

لطفا شمام تجربه تونو بگید چون من بابت این موضوع ناراحتم از اونجایی که بینی خودم قبل عمل بینی خوب و متناسبی بود ولی واسه تغییر و اینکه بهتر بشه از قبل عمل کردم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شک نکن بینیت بعد چند ماه عالیه

شمام عمل کردید؟

بعد برداشتن گچ بینی تونو دوس داشتید؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

منم مطبم قرار اتل روبردار

ولی دوتا پره هام دست نزده

ولی سوراخهاش تقارن نیست

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
تا یه سال طول میکشه ورم. بخابه مخصوصا اگه گوشتی بودی

نه گوشتی نبود

بینی من اصلا معلوم نبود گوشتیه یا استخونی 

دکتر ولی گفت استخونی هستی

منم مطبم قرار اتل روبردار ولی دوتا پره هام دست نزده ولی سوراخهاش تقارن نیست

شکایت کن ازش 

مجبور میشه یا خسارت بده

یا بدون گرفتن هزینه عملت کنه دوباره

نه گوشتی نبود بینی من اصلا معلوم نبود گوشتیه یا استخونی  دکتر ولی گفت استخونی هستی

تا یکسال باید صبر کنی با این چیزی ک شنیدم، یکی از دوستام بخاطر ورم و یکم کجی کورتون تزریق کرد 

خودم لغو کاربری زدم
یکسال زمان میخاد تا فرم اصلی بینی ت مشخص بشه

الان بینیم از رو به رو اندازه بینی قبلیم هستش 

از نیم رخ ولی کوچیکتره 

اما از رو به رو فرمشو دوس ندارم یه جوری شده

ینی جمع جور و درست میشه؟

منم بيني ام خيلي تغيير كرده بعده چهار ماه دركل بيني گوشتي يكسال بعد فرم اصلي خوزشى پيدا ميكنه

من فکر میکنم استخونی بودم

منم مثل تو بودم ولی بینیم بعد دو ماه نصف قبل شده 😍😍 هنوزم ورم داره و بعد چند ماه خییلی بهتر میشه و طول میکشه بینی خودشو ترمیم کنه 

من دو هفته اول فقط بغض میکردم گریه هم نه 🤣🤣

چون گریه باعث ورم بیشتر میشه🤣