2777
2789
من دیروز گریه کردم با یه پیج فیکم به پیج دکتر پیام دادم گفتم من اصلا راضی نیستم دکتر تو مطب سرپایی ا ...

من نیمه گوشتی بود نوکش خیلی بزرگ بود اصلا افسردگی گرفتم ولی خداروشکر خوب شده فعلا 

نگران نباش صبر کن قشنگ میشه خیالت راحت راحت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمام عمل کردید؟ بعد برداشتن گچ بینی تونو دوس داشتید؟

من بعد ازبرداشتن گچ بینیم افتضاح بود

خیلی وسواس داشتم 

این قدر رفتم مطب واومدم ماساژداد وکورتون زد خرابش کرد

همزمان دوستمم عمل کرداون که اصلا استرس نداشت ودستکاریش نکرد عالی شد

پس خیالت راحت 

مراقبت کن 

استرسم نداشته باش

😂😂😂😂😂😂فقط دلسوزی هارو

منم نفر اول بودم از عمل اومدم بیرون یه دختره تو اتاقم بود منتظر بود نفر دوم بیاد این بره

بعد همچین با ترس نگام میکرد

منم حالا داشتم به مامانم تعریف میکردم چیا شد دکترو فحش میدادم   

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من نیمه گوشتی بود نوکش خیلی بزرگ بود اصلا افسردگی گرفتم ولی خداروشکر خوب شده فعلا  نگران نباش ...

بینیمو تو تاپیک دیروزم دیده بودی؟

همه میگفتن هیچ فرقی نکردی انگار فقط رفتی بیهوش شدی اومدی

بدتر ریدن بهم بعضیا  

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اصلا دست نزن یااز دکترت سوال کن بعد ماساژ بده

عه چرا؟

ماساژ دادن کار بدیست؟

من بعد ازبرداشتن گچ بینیم افتضاح بود خیلی وسواس داشتم  این قدر رفتم مطب واومدم ماساژداد وکورت ...

کورتون منم شنیدم خوب نیس عوارض بدی هم داره

کاش نمیزدی

بینیمو تو تاپیک دیروزم دیده بودی؟ همه میگفتن هیچ فرقی نکردی انگار فقط رفتی بیهوش شدی اومدی بدتر ری ...

نه ندیدم 

😂😂😂😂😂🥴

اصلا به حرف دیگران توجه نکن به وقتش ازت تعریفم میکنن

نه ندیدم  😂😂😂😂😂🥴 اصلا به حرف دیگران توجه نکن به وقتش ازت تعریفم میکنن

هعی

چی بگم والا

اره😁😁😁اخه من مثل بادکنک شده بودم تا دوماه صورتم همونجوری بود😂😂😂

خداروشکرخوب شدش

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
من هنو ی ماهه عمل کردم منم مث تو اولش ب خودم میگفتم پینیکیو بعد ب مرور بهتر شد

وقتی بعد برداشتن گچ خودتو دیدی چ حسی داشتی؟

من که اصلا شوک و ناراحت موندم همینطوری   بعدشم اومدم خونه گریه