2777
2789
عنوان

اونایی که درگیر انتخاب رشته ی دبیرستانن...داستان یه مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 54 پست

پایان امیدوارم نکاتش واستون مناسب باشه و به دردتون خورده باشه  

دختر جنوبیتونم   من دقیقا از هموناییم که دوست دارم سریع با همه دوست شم و ارتباط برقرار کنم  میخوام همیشه شادو پرانرژی و الهام بخش باشم...دهه هشتادیم و عاشق هنرررر  به نی نی سایت مثل یه جور کلاسه افزایش تحمل نگاه میکنم  لبخندت قشنگ ترین اتفاق دنیاست 
اره میفهمم ..خیلی دوره سختیه انتخاب رشته

به نظرم واسه کسی که مثلا از بچگی میدونسته به جی علاقه دوره اصلا سخت نیست نثلا من خودم از چندسال پیش تکلیفم با خودم مشخص بود..

دختر جنوبیتونم   من دقیقا از هموناییم که دوست دارم سریع با همه دوست شم و ارتباط برقرار کنم  میخوام همیشه شادو پرانرژی و الهام بخش باشم...دهه هشتادیم و عاشق هنرررر  به نی نی سایت مثل یه جور کلاسه افزایش تحمل نگاه میکنم  لبخندت قشنگ ترین اتفاق دنیاست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پایان امیدوارم نکاتش واستون مناسب باشه و به دردتون خورده باشه    

من نفهمیدم اینکه اینهمه دم از علاقه زد دم از ترسو نبودن تو انتخاب زد چرا اخر دست باید سوالاتی بکنن که عقلانی و برحسب علاقه نیستش ؟؟؟

باید به خودت اعتماد داشته باشی تازه رشته های هنر با کمی خلاقیت و پشت کار بازار کارش عالیه

به نظرم واسه کسی که مثلا از بچگی میدونسته به جی علاقه دوره اصلا سخت نیست نثلا من خودم از چندسال پیش ...

فقط علاقه مهم نیست مخصوصا تو کشور ما که خیلی از تحصیلکرده ها بیکارن بخاطر همین ادم میترسه اون کاری که بهش علاقه داره اینده ای نداشته باشه 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
فقط علاقه مهم نیست مخصوصا تو کشور ما که خیلی از تحصیلکرده ها بیکارن بخاطر همین ادم میترسه اون کاری ک ...

اره درسته ولی علاقه پشت کار میاره..ولی اگر بالاترین میزان تحصیلات توی بهترین جاهاروهم داشته باشی ولی به خودت اعتماد نداشته باشی کار خرابه 

اره درسته ولی علاقه پشت کار میاره..ولی اگر بالاترین میزان تحصیلات توی بهترین جاهاروهم داشته باشی ولی ...

درسته ممنونم از مطالبی که گذاشتی😗

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

خواهش میکنم موفق باشی اگرم دیدی خیلی سردرگمی مشاوره یادت نره 

من به طراحی لباس علاقه دارم ولی میترسم توش استعدادی نداشته باشم ...

منم عاشق طراحی لباسم میخوام برم هنرستان

تو میخوای ایران درس بخونی؟آآخه اینجا زیاد به رشته هنر و اینا اهمیت نمیدن و متاسفانه براشون نوعی سرگرمی جا افتاده

میشه واس اینکه به اهدافم برسم ی صلوات مهمونم کنی؟
منم عاشق طراحی لباسم میخوام برم هنرستان تو میخوای ایران درس بخونی؟آآخه اینجا زیاد به رشته هنر و این ...

نه اتفاقا منم خیلی دوست دارم از ایران برم همیشه میگم اگه قرار باشه طراحی لباس بخونم تو ایران نمیمونم