2777
2789
سلام به همگی خسته نباشید بچه داری واقعا سخته و در عین حال شیرین .

نی نی من پسره و 18 خرداد به دنیا اومده به روش اسپاینال . هنوز ختنش نکردیم و تا به امروز هیچ اتفاق ناراحت کنندهای اتقاف نیافتاده بود که پریروز بعد از واکسیناسیون پایان دو ماهگیش افتاد . پسرم تب بالای 38 درجه کرد چون دکترش به ماگفته بود که استامینوفن رو هر 6 ساعت بهش بدیم که دیدم پسرم دووم نمی یاره و کردمش هر 4 ساعت .

تو رو خدا اشتباه منو کسی تکرار نکنه . نیم ساعت قبل از واکسیناسیون نی نی هاتون استامینوفن بدین و بعدش هم برحسب وزنش هر چهار ساعت بدین که اثرش از بدنشون نره و زجر نکشن .

این بود تجربه من منتظر شما ها هستم که بیاین و تجربه هاتون رو بگین .
راستی یادم رفت بگم که نی نی ها بعد واکسیناسیون اشتهایی به خوردن شیر ندارن ، س قبل از واکسن زدن خوب بهشون شیر بدین .

یه چیز دیگه اگه دیدین نی نیتون تب کرده ، دیگه پوشک نبندین به جاش نی نی روی یه تشکی بخوابونین که اگه خراب کاری کرد راحت بشورین و روب پاهاش دستمال نم بذارین .
واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مرصی نی نی جان
من دخترم هفتهی دیکه چهارشنبه باید واکسن 2 ماهگی اش روبزنهپ
دخترم 28 خرداد بدنیا اومد
ممنون از تجربه ات خیلی به درد من خورد
راستی اسم پسر ت چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز پونه جان ،ممنون از این که به این تایپیک سر زدی .

اسم پسرم ارسلان

پونه عزیز یه چیزی که یادم رفته بود بگم اینه که اگه دیدی دخترت اصلا شیر نمی خوره بهش دو- سه سیسی آب جوشیده ولرم بده تا آب بدنش کم نشه . من که به پسرم دادم چون یکی از آشناهامون که پزشک بود گفته بود . من از آب معدنی جوشیده و ولرم شده بهش دادم .
2805
نی نی جان بازم ممنون
کاش یه جا باشه با هم راحتر حرف بزنیم یه کلوپ باز کن و منو دعوت کن که راحتر بتونم پیدات کنم
تقریبا بچه هامون یه سنن
شاید به درد هم بخوریم
میبوسمت
سلام من باران هستم نازنین زینب من 15 خرداد به دنیا اومده و شنبه واکسن زد قبل از رفتن بهش استامینوفن دادم و بعدش که زد بلافاصله وقتی اوردم خونه باز هم بهش استامینوفن دادم و تا 2 روز بخاطر اثر دارو گیج بود و اصلا تمایلی به خوردن شیر نداشت ولی بعد از 2 روز بهتر شد البته الان کمی سرماخورده و متاسفانه بینیش کمی گرفته و موقع شیر خوردن میپره تو گلوش امیدوارم زودتر خوب بشه دکتر ش فقط قطره سدیم کلراید داده که موقع خواب و شیر خوردن براش استفاده کنم
ممنون از همراهی مامان های خردادی
سلام به پونه عزیز اولین دوستم و باران جان ، می خواستم یه کتاب واستون معرفی کنم به نام من و کودک من (دکتر جواد فیض ) این کتاب تو این مدت کم مادر شدن واسه من بهترین دوست و راهنما بوده اگه ندارین حتما بخرین قیمتش هم 145000 .

باران عزیز قطره بینی نی نی رو نیم ساعت قبل از شیر دهی بهش بده و موقعی که بیدار استفاده کن تا خدایی نکرده بهش حالت خفگی نده . البته میدونم که میدونین ولی باز خواستم جسارت کرده باشم .