2777
2789
دکترشون از5ماهگی غذاشون را شروع کرد فعلا سوپ و حریره و فرنی میخورن ولی سیرنمیشن که تا صبح بخوابن
خدایا شکرت به خاطر تمام ناشکریهایم مرا ببخش
ما بسییییییییییی تلاش کردیم نشد....تلاش کنید شاید بشود!!!!!

در توضیح اینکه....من فکر میکنم....البته که متخصص نیستم و فقط حدس میزنم که این موضوع ارتباطی به سیر یا گرسنه موندن بچه ها نداره....من همه راهها رو از 5 ماهگی امتحان کردم و مطمئن هستم با اون حجمی که اونها میخوردن اصلاااااااا گرسنه نبودن ولی سر 2 ساعت بیدار میشدن و شیر میخوردن و هنوز هم که 10 ماه و نیم هستن همینطوره!من که میگم همش به شانسه و بس!!!!!که مام مامانای 2 قلو ازش محرومیم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محمد حسین من از اول 4 ماهگی از نه شب تا 6 یا 5.5 میخوابه.

محمد هادی ولی هنوز که هنوزه بیدار میشه.

خیلی تلاش کردم. دکترشون فقط میگفت اضطراب دوری از مادره. در حالیکه این محمد هادی بلا اصلااااااااااااااا به من تو طول روز وابسته نیست. خلاصه

دکتر رو تعویض فرمودیم... تا اینکه دکتر جدید گفت اصلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اهمیت نده که بیداره.
آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت... می می لالاست... نه حرف بزن نه چراغ بزن نه بغل کن نه هیچی من گول زنکی می دادم از اول، گول زنکی رو می چپونم تو دهنش.
چند شب دو تا شون رو جدا کردیم. تا با صدای هم بیدار نشن. محمد حسین خوابش رو میره.

شبای اول محمد هادی یه ربع تا ده دقیقه حداقل گریه میکرد... و به همون تعداد قبل بیدار میشد اما الان بعد از یه هفته تعدادش کم شده و گریه هاش هم کوتاه به حدی که وقتی گول زنک رو میذارم دهنش میخوابه.

دکتر گفت 20 تا 30 روز مشکل داری شبها ولی بایییییییییییییید عادت کنه. چون خواب یکسره رشد میاره.

امتحان کردم نتیجه داد. دیگه آبش نمیدم. از هشت ماهگی هم شیرش نمیدادم.

اگرم خیال میکنین گرسنه هستن بذارین دم آخر بهشون موز بدین. حالا بسته به سن... من این اواخر یه موز رو میدادم. 13.5 ماهه ان. اما الان دکتر گفته میوه نده فقط آبمیوه اونم ساعات خاص...

حالا حق ویزیت بدین دوست جونای مامانهای دوقلوئی...

خدا کمکتون باشه مامانای دوقلو دار! ما که با همین یدونش کم آوردیم. الان یکسالشه خانومی، تا صبح سینه دهنش نباشه خوابش نمیبره. به هر دکتری هم گفتم، میگه جای نگرانی نیست. مامانای با تجربه هم میگن تا از شیر نگیریش همین جوریه.
بچه های من 18 ماهشونه شبا ساعت 12 تا 1 شب می خوابن تا صبح خودم ساعت 6 تو خواب بهشون شیر میدم بعد دوباره می خوابن تا 10 صبح
شب موقع خوابیدن شیرشونو میدم قبلا یکی دو بار بیدار میشدن بهشون اب یا پستونک میدادم اما حدود یک ماهه که از پستونک گرفتمشون اوایل بیدار میشدن به هوای پستونک اما نوازششون می کردم و می خوابیدن الان خیلی بهتر شدن تقریبا بیدار نمی شن مگه صبح گرسنه شون بشه
ولی مشکل من اینکه می خوام صبح بیدار بشن و صبحانه بخورن اگه بیدارشون کنم اینقدر گریه می کنن تا دوباره بخوابن .
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
حنا یه بعد از ظهر شروع کن نذار به هیچ وجهی تو طول روز بخوابن. احتمالا شب خیلی خسته باشن و زود بخوابن. یه ساعت هم تو تاریکی باشین قبل از خوابشون. مثلا از 8.5 تا 9.5 نور رو ضعیف کن. ببین چطور میشه...
مفوق باشییییییییییییییییییییییییییییییییددددددددددددددددددددددددددددد محمد هادیم دو بار بیدار شد دیشب که هر دوبار با گول زنک خوابش برد و زیر یه دقیقه گریه کرد بر عکس شبهای اول که به یه ربع هم میکشید...
سلام مامانای خسته. خدا بهتون تحمل بده .چون اگر بچه از اولش شبها بخوابه مشکلی نیست. ولی اگر بچه ها بلد نباشند تا 1.5 -2 سالگی طول میکشه. تو این مدت بهترین کار استفاده از کمک و نوبتی کردن شبها بین بابا و مامانه.زیاد هم خودتون رو درگیر نکنید و قبول کنید که تا مدتها همینه که هست.
سلام به مامانهای خسته ولی خب عوضش ما همه سختی ها رو یه بار تحمل میکنیم هان پس بیاید به خودمون امیدوار باشیم
پسرهای من 2 سال و 8 ماهشونه و الان دیگه شب موقع خواب یه کم شیر پاستوریزه میخورن و میخوابن ولی تا قبل از 2 سالگی هزاران هزار کار کردم تا بیدار نشن ولی نشد که نشد

شماها هم سعی کنید با این وضع کنار بیاید و تحمل کنید چون چاره دیگه ای ندارید مثل من
عجب.
دخترای من 19 ماهشونه هنوزم شبا هر دو ساعت و صبح که می شه هر ساعت شیر می خوان
این روشای بالا رو هم به کار بردیم نتیجه نداد
نوازش که چه عرض کنم کار به کشتی کج هم رسید بازم جواب نداد
گذاشتیم گریه کردن همه همسایه ها بیدار شدند بازم جواب نداد
می گن از شیر بگیریم درست می شن ولی مشکل اینجاست که چه جوری از شیر بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
فریده از بیکاری تاپیک رو کشیدی بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تجدید خاطره بود...

محمد هادی دوباره بیدار میشه............. و کلییییییییییییییییییی گریه میکنه... وقتی با حرص می پرسم آخه چی میخوای... یه کلمه ناقابل میگه آپپپپپپپپ

دو بار بیدار میشه و از لیوان آب میخوره. کاریش نمیشه کرد... تو طول روز هم بسیارررررررررررررررررررررررررر آب میخوره.

2810