2777
2789
عنوان

مشکل زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادرار من یه مدتیخ سبز فسفری شده انقدر خوشرنگه خوشم میاد هی برم دسشویی😐

😂😂😂

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

من عمل دیسک کمر کردم اینجوری بودم

افتادگی مثانه نداری؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
ادرار من یه مدتیخ سبز فسفری شده انقدر خوشرنگه خوشم میاد هی برم دسشویی😐

اه😑😐 خیلی....😒

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)

راستش من تازه عقد کردم ربطه داشتم با نامزدم ولی هیچکس نمیدونه با مامانم هم نمی تونم برم دکتر 

نامزدم هم راهش دورعه داروی یا گیاهی چیزی ندارین همینجوری حلش کنم به کسی چیزی نگم

راستش من تازه عقد کردم ربطه داشتم با نامزدم ولی هیچکس نمیدونه با مامانم هم نمی تونم برم دکتر  ...

چزا نمیزارین بعد عروسی اخه

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
چزا نمیزارین بعد عروسی اخه

من نخواستم اصلا ولی خوب گولم زد جونم رو قسم داد گفتم حتما براش ارزش دارم اعتماد کردم ولی دیگه کار از کار گذشت هیچ اطلاعی هم ندارم مشکلی برام پیش میاد نمیدونم ازکی بپرسم چیکار کنم اصلا

راستش من تازه عقد کردم ربطه داشتم با نامزدم ولی هیچکس نمیدونه با مامانم هم نمی تونم برم دکتر  ...

خودت تنها نمیتونی بری؟پزشک عمومی هم خوبه اگه مطب نمیتونی بری..

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
نه😭😭 مامانم میفهمه باید یجوری به نامزدم مشکلم رو بگم یطوری بیاد با اون برم 

یا بانامزدت برو ویا در مرحله اخر به مادرت بگو اخه کی اجازه میده به نامزدش این چه کاری بود تو کرردی😐