2777
2789
عنوان

قد کودک دو ساله

821 بازدید | 9 پست
سلام دخترم دو سال و دو ماهشه تا دو ساگی قدش متوسط به بالا بود امروز که بردم چکاب رشد قدش کمتر بود نسبت به ماهای قبل ... یعنی از حد متوسط کمتر شده بود بر حسب نمودار ... دکتر ویتامین زینک پلاس داد ...آیا تا به حال برای کسی اتفاق افتاده ؟ آیا رشد قد دخترم بعد از یه مدت بر میگرده به حالت قبلی یعنی بالای خط متوسط بر روی نمودار ... ممنون میشم تجربیاتتون رو بگید خیلی نگران شدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم رشد قدش نزدیک نود درصد بود بعد دوسال خیلی افت کرد، دکتر گفت طبیعی، بعد دوسال عوامل ارثی خودش و نشون میده ولی داداشم دخترش و مرتب برد دکتر تغذیه و غدد، الان قدش که از بقیه کوتاهتر بود بالا زده، اشتباه کردم منم پیگیری نکردم، حتما دکتر متخصص خوب ببرش
آرام گرفته ام،مثل درختی در پاییز وقتی باد تمام برگهایش را برده باشد...
به نظر من بچه ها به غذا خوردن که مى افتن شیر کمتر مى خورن یه دفعه رشد قدیشون کمتر میشه . پسر منم تا دو سال جزو قدبلندها بود همون موقع غذاشو بیشتر دادم طبعا شیر کمتر شد دو ماه رشدش خوب نبود. بعد دوباره غذاشو کمتر کردم شیرو بیشتر رشد قدش دوباره خوب شد تو این چهارنفره. الان دو سال و نیمه شه، خوبه قدش تو منحنى
خدایا برای این هدیه آسمانی که به من دادی به اندازه بزرگی خودت ازت متشکرم. دل همه منتظران را با هدیه هایت شاد کن. خودت مراقب پسرم باش.