2777
2789

۱۹ سالمه میتونم هرجا میخوام برم البته نه هرجایی ولی محدودم. بنظرتون چیکار کنم که بهم اعتماد کنن و سخت نگیرن 

عزیزم منم از تو دوسال کوچیک ترم و فقط اجازه دارم ی جاهایی برم و ی جاهایی محدودم

مشکلیم با این قضیه ندارم

ماها هنوز بچه ایم، مامان باباهامون بهتر از ما صلاحمونو میدونن

هر وقت شوهر کردی هر کاری خواسی بکن

به یک"بیا بغلم ببینم چته تو" نیازمندیم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه تود ب خود بوجود نمیاد؟

من همیشه ازاد بودم همیشه بهم اعتماد داشتن کاریم نکردم فقط از اعتمادشون سو استفاده نکردم دروغ نگفتم همین

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
اگه به قواعد خونه احترام بذاری آزادی بیشتری بدست میاری. مثلأ پوششتو با خونواده هماهنگ کن. ساعات آمد ...

گاهی وقتا تو کاملا با قوانین خونه همانگ هستی ، اما باز هم خانواده اجازه ی اون نوع استقلالی که دوستمون گفت رو نمیده بهت..

من فکر نمیکنم اینجور مواقع ایراد از  سرپیچی کردنای بچه ها باشه..

بلکه ..

خانواده ها دوست دارن هنوزم که هنوزه با بچه هاشون بچگانه برخورد کنن و بزرگ شدنشونو جدی نگیرن..

این خیلی بده اما واقعیته

پ چطوری دانشگاه میری

میگم که عزیزم میتونم بیرون برم ولی تا ۹ شب بعضی جاهام اجازه رفت و امد ندارم با این حال اصلا بهم اعتماد ندارن نمیدونم چیکار کنم ادم کلافه میشه 

عزیزم منم از تو دوسال کوچیک ترم و فقط اجازه دارم ی جاهایی برم و ی جاهایی محدودم مشکلیم با این قضیه ...

😐😐شوهره ام میگه میخواستی تو خونه ننه بابات هرکاری خواستی بکنی

استارتر هرجور که راحتی زندگی کن ،اگه بخوای به حرف بقیه گوش کنی چشم باز میکنی میبینی عمرت رفته و تو موندی و یه عالمه حسرت و پشیمونی

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
گاهی وقتا تو کاملا با قوانین خونه همانگ هستی ، اما باز هم خانواده اجازه ی اون نوع استقلالی که دوستمو ...

اگه‌سرپیچی کنین خونواده حساستر میشه و قواعد سختگیرانه تری میذاره چون فکر میکنه کاسه ای زیر نیم کاسس

عزیزم منم از تو دوسال کوچیک ترم و فقط اجازه دارم ی جاهایی برم و ی جاهایی محدودممشکلیم با این قضیه ند ...

عزیزم خواستم بهت اطلاع بدم الان هرجا میخوام میرم هرکاری دلم میخواد میکنم و خوشحالم که برای استقلام تلاش کردم و واینستادم تا یکی بیاد بگیرتم و اون محدودم کنه و دارم از زندگیم لذت میبرم. امیدوارم طرز فکرتو درباره زندگی عوض کرده باشی♥️ همه چیز محدود به ازدواج نیست 😊

اگه‌سرپیچی کنین خونواده حساستر میشه و قواعد سختگیرانه تری میذاره چون فکر میکنه کاسه ای زیر نیم کاسس

خواستم به شما دوست عزیزم اطلاع بدم خانواده همیشه قراره نگران باشن چون برای به این سن رسیدن شما زحمت کشیدن ولی برعکس حرف شما من سرپیچی کردم کوتاه نیومدم خیلی اذیت شدم و اذیت کردم ولی تقریبا ۶ ماه بعد از این تاپیک و تا الان به حدی آزادی دارم که میتونم به تنهایی هرجایی از دنیا دلم میخواد برم تا هرزمانی که دلم بخواد ( با اینکه شاید در سال یکبار مسافرت مجردی برم ) ولی این حس استقلال باعث شده که حس زنده بودن داشته باشم و واقعا خوشحالم که دختر خوب خونه نبودم و به حال خوب خودم اهمیت دادم 🌸