2777
2789
عنوان

بنظرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 29 پست

آخ من با دوتا بچه سرم به سنگ خورده و قصد دارم ادامه بدم همش افسوس میخورم اون موقع مستقل نبودم بچه نداشتم دغدغه نداشتم چرااااا نخوندم

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️

اون تاپیکت ترکید یه ساعت تایپ کردم 😁 

اولا که باید به محضی که فکر انجام اون کار یا افکار تحریک کننده سراغت اومدن سریع تغییر حالت و تغییر فکر بده مثلد یدفعه بگو اون اهنگه چی بود یا شروع کن اعداد رو سه تا سه تا از هزار به پایبن کم کن ، نشستی پاشو دراز کشیدی بشین یا پاشو اصلا.. تغییر حالت بده، برای طوووول شبانه روزت و لحظه به لحظه ساعتهات برنامه داشته باش، ملنر تحصیلی بذار برا خودت یا بعد از کنکور که وقتت آزاد تر شد بولت ژورنال بذار تا بیکار نمونی و وقتت رو با کارای مفید پر کنی فول فول کنی . 

یه ساعتم بیکاری برا خودت باقی نذار الانم که در حال تحصیلی میاتونی بولت ژورنال بذاری ولی پیشنهادم پلنر آماده تحصیلی بخری بذاری واسه برنامه داشتن و نظم دادن به زندگیت و درس خوندنت 

خودتو گول بزن مثلا اگه دیدی خیلی بهت فشار میاد بگو یه ساعت دیگه ، بعد بگو ولش کن سه ساعت دیگه   بعد بگو ولش کن فردا فلان ساعت همینطوری بندازش عقب کم کم دیگه اگه به سرت زد بگو برای پسفردا یا سه روز دیگه بنویس اگه میخوای که مغزتو قشنگ گول بزنی .

لباس تنگ نپوش 

به شکم نخواب 

ورزش کن اپلیکیشنای ورزشی از فروشگاه دانلود کن یا فیلمای ایروبیک که تو خونه میتونی ورزشای ایروبیک انجام بدی دانلود کن و روزی ۳۰ دقیقه حد اقل ورزش کن تا انرژیت اخلیه بشه و هورمونای شادی بخش و دوپامین تو مغزت ترشح بشن و اعتیادت  به  اون کار کم بشه 

شبا تا خسته و خوابالود نشدی نرو تو رخت خوابت ، بیدار موندن و دراز کشیدن در حالت بیداری در رخت خوابت ممنوع باشه برات 

در مورد اون پلنر یا بولت ژورنال و دفتر لیست کارهای روزانه مطلب بخون تا بفهمی چین دقیق، 

To do list یا همون لیست یه دفترچه هست ، برای اینکه خودتو موظف بدونی کارای  مفید هر روزت رو انجام بدی کمکت میکنه ، رو نظم درس بخونی و زیرشون نزنی 

اگه برای درس خوندن تنبلیت میشه از تکنیک پومودورو استفاده کن توضیحاتشو گوگل کن 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون تاپیکت ترکید یه ساعت تایپ کردم 😁  اولا که باید به محضی که فکر انجام اون کار یا افکا ...

وااای الهی من فدااات بشم چقدر شما خوبی🥺🥺🥺♥️😍😍😍چشم حتما ی دنیا ممنونتم الهی خیر ببیینیییی♥️♥️♥️♥️خوشبخت با‌شی و سلامت 😍شرمنده ک داشتی مینوشتی سایت تعطیل شد دست من نبود بازم ممنونم ازت آرزوی بهترینها برات دارم♥️♥️

والا

اگه درس هم نخوندی ی هنر بلد باشین مادرم همیشه میگفت یه هنر یاد بگیرین اگه داشتی که هیچ      اگه وضعت خوب نبود لااقل میتونی یه لقمه نون در بیاری ودستت رو جلو‌کسی دراز نکنی برا همین به تحصیل ما اهمیت میداد خدارو شکر حقوق دارم خواهرام هم همینطور وگلیم هم بلد م ببافم ولی تا حالا نیاز نداشتم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

اخطار لغو کاربری استارتر                 درخواست گزارش نکنید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
خداروشکر گلم موفق باشی😍💋

درس وتحصیل خوبه اگه شاغل نشدید لااقل یه مادر با سواد هستین قرارنیس همه تحصیلکرده‌ها شاغل باشن در عوض تو زندگیشون حرفی برای گفتن دارن منظورم فقط مدرک نیس       سواد علمی وعملی خوبه بتوونی زندگیت رو مدیریت کنی با علمت 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم