2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک بفرستید جنسیت نی نی و بگم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 3639 بازدید | 142 پست

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من امروز آمپول زدم انشاللہ این ماہ مثبت شہ حالا بگو چطوری متوجہ میشی کہ اگہ واسہ من مثبت شہ بفھمم جنسیتو

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
بیشتر ببینید

دراز بکشین 

دستتون رو ب همه جای شکمتون بزنید 

ببینید وقتی دست میزنید چیزی حس میکنید یاخیر 

اگر زیرناف ی گردی بود حالا کوچیک یابزرگ مهم نیست فقط گردباشه و تپل ازبقیه جاهای شکمت متفاوت باشه پسره 

اگرم چیزی حس نکردید شکمتون باهم اومده جلو دختره 

من امروز آمپول زدم انشاللہ این ماہ مثبت شہ حالا بگو چطوری متوجہ میشی کہ اگہ واسہ من مثبت شہ بفھمم جن ...

عزیزم امپول اچ سی جی زدی؟تنبلی داشتی؟

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

روز موعدم

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
بیشتر ببینید