2777
2789
عنوان

چادر و سجاده ی جشن تکلیف دخترم

1868 بازدید | 7 پست
سلام میشه بهم چادر و سجاده وبقیه چیزایی که راجع به جشن تکلیفه معرفی کنین یا اگر نمونه ی شیک دارین عکسشو برام بذارین قراره طرح بدم به مدرسه ی دخترم
خدایا شکرت برای اینکه منو لایق دونستی دوباره مادر شم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرناز جون مال دخترم پارسال زیاد جالب نیود من راضی نبودم ولی سعی کن هر طرحی دادی چادرش استین دار باشه من که پارسال از بس بهشون گفتم خسته شدم اخرم کارخودشون رو کردن کفن دوختن دادن دست بچه 9 ساله
مامانای عزیز یه چادر و سجاده ی با سلیقه دوخته شده کسی نداره عکس بذاره؟؟؟ یاحداقل بهم معرفی کنین چادرهای شیکو کجا ببینم؟
خدایا شکرت برای اینکه منو لایق دونستی دوباره مادر شم.

دوستان من تجربه خودم رو میگم من یه حاجتی داشتم که ۵،۶ سال براش دعا میکردم قرآن خوندم نشد با نماز شب کمتر از ۳ ماه خدارو شکر حاجتم برآورده شد،البته من یکم تنبلی میکردم هر شب ۲ رکعت نماز شب میخوندم نیم ساعت قبل از اذان صبح ۲ رکعت نماز نیم تسبیح استغفار برای خودم و کسی که این مشکل رو داشت و بعد دعا  ،نماز شب خیلی آرامش بخشه، تو طول روز از نظر امید و آرامش انسان رو شارژ میکنه برای من عالی بود